Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Dimitrovgrad

Objavljeno 16.08.2016. | objavio Plusonline

0

U Dimitrovgradu ovog vikenda odbojka na pesku, a potom Zabavna škola sportova!

 Dimitrovgradjani nastavljaju da organizuju interesantne sportske manifestacije na Dimitrovgradskom sportsko-kulturnom letu.

 Darko Kostov iz Sportsko turnističkog centra kaže da su planirana nova takmičenja, posle Turnira u malom fudbalu. Ovog vikenda održaće se tradicionalni osmi po redu, Turnir u odbojci na pesku. Pokrovitelj je lokalna samouprava, a organizator Sportsko turistički centar. Predvidjene su novčane nagrade, pehari i diplome za prve tri ekipe.

Kostov kaže da će ove godine učestvovati samo ekipe iz Dimitrovgrada, jer je ocenjeno da Pirot ima kvalitetne odbojkaše što bi doprinelo  da Turnir izgubi od takmičarske neizvesnosti!

Posle Turnira u odbojci na pesku, biće organizovana Okružna zabavna škola sportova na kojoj će učestvovati mališani od predškolskog uzrasta do četvrtog razreda dve opštine, Dimitrovgrad i Bela Palanka. Škola će biti organizovana od 23. do 26. avgusta  u sportovima fudbal, košarka, tenis, rukomet. Predvidjeno je da mališani budu okupljeni u Dimitrovgradu 23. i 24. avgusta, a naredna dva dana u Beloj Palanci.

Prijavljivanje je u prostorijama organizatora Sportsko turističkog Centra Dimitrovgrad i Sportskog centra Banjica u Beloj Palanci.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline