Tri sekunde delile Piroćance od pobede u Požarevcu

13. novembar 2018. 11:00 Sport Pirot Plus Online

Druga liga

8.kolo

Požarevac: KMF Požarevac - KMF Pirot 5:5 (5:2)

KMF Pirot: Ilić, Krstić, Pejčić, Kostić, Simonov, Živković, Jončić, Nikolić, Bogdanović, Ilijev, Cvetković, Djordjević

Strelci: 1:0 Jeremić 4.min.; 1:1 Pejčić 8.min.; 1:2 Krstić 9.min.; 2:2 Mitrović 11.min.; 3:2 Gostojić 16.min.; 4:2 Jeremić 18.min.; 5:2 Milašinović 19.min.; 5:3 Simonov 21.min.; 5:4 Bogdanović 30.min; 5:5 Simonov 34.min.

Naravno, sve je drugačije kad pirotski KMF otputuje na utakmicu u kompletnom sastavu. Praznik je dozvolio Krstiću, Pejčiću i još nekim igračima da krenu u Požarevac i brane bolje svog Kluba.

Kompletan pirotski tim, nije bilo samo Bakija Pešića, propustio je priliku da osvoji bodove.

Iako umorni od igara u nedelju za Jedinstvo i Tanasko Rajić, većina njih, uspeli su da u drugom poluvremenu, kada su se ,,zagrejali,, hajde da tako objasnimo, odigrali su možda i najboljih 30 minuta i zaslužili pobedu.

Prvi deo pripao je domaćinu. Dugačak put, mečevi u velikom fudbalu, teške noge, sve to uticalo je da Požarevljani obezbede tri gola prednosti. Treba reći, da su u prvih deset minuta, golovima Pejčića i Krstića, gosti bili u vodjstvu.

U nastavku pirotski tim igrao je kao nekada.

Stiglo se do nerešenog rezultata što se može smatrati i podvigom. Medjutim, u poslednjim trenucima Piroćanci su mogli do pobede. Domaći u želji da osvoje bodove, kakva je često praksa, umesto golmana, igrali su sa pet igrača u polju. Krstić je ukrao na 3 sekunde pre kraja loptu, imao je prostor da pošalje u mrežu, medjutim, dodao je Marku Kostiću, koji kada je želeo da šutira oglasila se sirena. Kraj. Naravno da je lošta završila u mreži, ali koja vajda.

9.kolo

Rezultati

Sledeće kolo