TO Pirot: Treći dan Medjunarodnog sajma turizma obeležile Temštanke i prezentacija knjige "Ukusi Stare planine"

23. februar 2019. 16:33 Gradska hronika Pirot Plus Online

Zahvaljujući Draganu Novakoviću, iz Turističke organizacije Pirot objavljujemo fotografije snimljene trećeg dana Medjunarodnog sajma turizma u Beogradu.

Prema njegovim rečima u subotu, koja je bila i udarni dan na sajmu, zabeležen je rekordan broj poseta našeg štanda. Svi u Turističkoj organizaciji su prezadovoljni brojem posetilaca, njihovim interesovanjem za destinacije i meanifestacije koje se održavajau u našem gradu i okolini.

Danas je na štadnu TO Pirot Udruženje žena "Temštanka" izložilo svoje gastronomske proizvode.

Takodje održane su i dve prezentacije na kojima su učestvovali predstavnici TO Pirot. Na samom pirotskom štandu ali i na štandu Turističke organizacije Srbije gde je promovisana knjiga "Ukusi Stare planine" Dejana Zagorca u prisustvu direktora TO Pirot Bratislava Zlatkova. Tokom prezentacije istaknuto je šta je sve postignuto na polju turizma, od 2015. godine kada je Pirot dobio EDEN nagradu, kao izuzetna destinacija Srbije.

Pirotski štand je posetio i amabasador Tunisa NJE Sejf Alah Redžib i njihov predsednik Parlamenta. Podsećamo da je ambasador Sejf Alah Redžib krajem septembra prošle godine posetio Pirot

Sajam se završava u nedelju 24. februara.