Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 02.09.2019. | objavio Plusonline

0

Timok se obrukao i igrom i dočekom! Zaječarci naplatili ulaznice predsedniku Jedinstva i njegovim saradnicima!

Zona  Jug

3.kolo

Zaječar: Timok 1919 – Jedinstvo Pirot  1:0

Jedinstvo: Djordjević, Petković, Pešić, Pejčić, Lz. Filipović, Lk. Filipović, Osmanović, Dragićević (Krstić), Mančić, Jovanović, Milošević

Rezerve : Krstić, Jocić

   Nekadašnji  drugoligaš  mučio se u subotu sa pirotskim Jedinstvom. Da li su domaći toliko “pali” kada je kvalitet tima u pitanju, ili je  najstariji pirotski sportski kolektiv  bio potpuno ravnopravan protivnik, odgovorio je tok utakmice.

  Zaječarci su  dugo tražili rešenje u igri  da nadviše  borbene Piroćance koji su taktički igrali veoma dobro.

Samo jedna prilika u prvom poluvremenu za Timok dovoljno govori o igri domaćina.

Iskusni trener Stanko Nedeljković taktički  dobro “postavio” je  ekipu, koja je u nastavku bila u prilici da iz kontranapada i dobije utakmicu.

      Domaći su, na jedvite jade, 20 minuta pre kraja, uspeli da iz gužve pred golom, postignu gol i tako osvoje bodove.

   Senku na ovaj meč, “bacili” su domaći funkcioneri. Za oba tima bio je ovo prvi susret za bodove. Umesto da domaćini  dočekaju ljude iz rukovodstva Jedinstva, kako priliči Klubu kakav je Timok, ne samo da nisu “zajedno popili kafu” već su im i naplatili ulaznice !!!

 Predsednik Jedinstva ogorčen ovim gestom poslao nam je ovu fotografiju, razočaran načinom na koji su primljeni u sportskom gradu kakav je Zaječar.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline