Sutra u Pirotu završni deo Projekta ,,Jačanje kapaciteta pedijatrijske zdravstvene zaštite za podršku razvoju dece u ranom detinjstvu”. Gosti predstavnici Udruženja pedijatara Srbije i UNICEF-a

23. avgust 2016. 11:00 Društvo Pirot Plus Online

Sutra će Dom zdravlja Pirot posetiti predstavnici Udruženja pedijatara Srbije i Unicefa povodom završne mentorske posete, u vezi sa evaluacijom Projekta „Jačanje kapaciteta pedijatrijske zdravstvene zaštite za podršku razvoju dece u ranom detinjstvu”.

Dr Radovan Ilić, direktor Doma zdravlja kaže da ovaj projekat organizuje Pedijatrijska služba pirotskog Doma zdravlja u protekle dve godine, zajedno sa patronažnom službom uz koordinaciju sa Udruženjem pedijatara Srbije i Unicefom kao partnerima.

Ove godine Dom zdravlja potpisao je i Sporazum sa lokalnim institucijama, Centrom za socijalni rad i Predškolskom ustanovom, kao partnerima u daljoj realizaciji ovog Projekta. Iz Udruženja pedijatara Srbije sastanku će prisustvovati dr Marica Milidrag, a očekuje se i prisustvo predstavnika Unicefa, dr Jelene Jakovljević Zajeganović i Stanislave Vučković.