Sutra počinje "Šarenijada" u školi "8. septembar"

10. april 2014. 07:23 Društvo Pirot Plus Online

U OŠ “8.septembar” sutra će početi dvodnevni vašar “Šarenijada”. Ovu manifestaciju sutra će posetiti deca iz pripremnog predškolskog programa objekata “Neven”, “Zmaj” i “Lane”, koji će razgledati kreativne i interesantne učeničke rukotvorine i družiti se sa učenicima mlađih razreda. U okviru plana saradnje među školama “Šarenijadu” će posetiti i učenici nekoliko odeljenja pirotskih osnovnih škola. Drugi dan manifestacije biće prodajnog karaktera.

Na otvaranju “Šarenijade” na letnjoj pozornici škole učestvovaće hor starijih razreda pod vođstvom Anite Pejčić, nastavnice muzičke kulture, biće izvedene dve predstave forum teatra u organizaciji nastavnice srpskog jezika Marijane Panov i nastavnice enegleskog jezika Staše Pešić Milanov, na kraju je predviđen kraći recital “Družina zmajeva” učenika prvog razreda učiteljice Snežane jSavić.

Istog dana održaće se i roditeljski sastanci, gde će sa roditeljima biti realizovana treća radionica programa j”Škola bez nasilja”, dok će na roditejskom sastanku učenika VII razreda biti realizovana radionica u okviru programa “Profesionalna orijentacija učenika osnovnih škola na prelasku u srednju školu”.