Sportske vesti: Radnički igra u Beogradu sa Grafičarem, Zvezdinom filijalom, košarkaši Pirota igraju na Memorijalnom turniru u Nišu...

14. septembar 2019. 14:00 Sport Pirot Plus Online

Fudbaleri Radničkog u 9.kolu Prve lige Srbija gostuju u Beogradu ekipi Grafičar. U ekipi Marka Vidojevića neće biti trenutno najboljeg igrača Dimitrija Pobulića zbog parnih žutih kartona i Marka Milenkovića zbog povrede . Utakmica se igra u nedelju 15.septembra na pomoćnom terenu Crvene Zvezde od 16:30 minuta. Sa utakmice, za Portal Plus online , izveštavaće Goran Tričković.

U 5.kolu Zone Istok ekipa Tanaska Rajića u nedelju od 11h dočekuje Bor 1919.

Jedinstvo u nedelju od 16h gostuje u Zaječaru ekipi Kablovi.

Košarkaši Pirota ovog vikenda igraće na Memorijalnom Micanovom turniru u Nišu. U subotu, 14. septembra od 17 h igraće KK Pirot – KK Niš. U drugoj utakmici sastaju se Konstantin i novi prvoligaš Napredak Bosforus. U nedelju se igra za prvo i treće mesto.

Rukometašice Pirota odigrale su treću trening utakmicu u okviru priprema za prvenstvo Prve lige. Naš tim je kao gost savladao Belu Palanku sa 44:34. Najefikasnije u našem timu bile su Simona Tančić sa 13, Gergana Grozdanova i Jelena Stojanović sa po 10 golova . Miljana Djordjević postigla je 5 golova .