Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 17.09.2019. | objavio Plusonline

0

Slaviša Svilarov: Do kraja godine završavamo započeto – ulice Ćirila i Metodija, Milivoja Manića i krećemo u nove projekte – Srpskih vladara, Berilovački put, Krupac, Poljska Ržana

U Ulici Ćirila i Metodija u toku je druga faza radova. Direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta Pirot, Slaviša Svilarov, rekao je za Plus onlajn da radovi idu po planu i očekuje da budu završeni u roku. Izvođač je firma Drumovi AD.

Ovih dana rade se i trotoari u Ulici Milivoja Manića, od Save Kovačevića do glavne ulice. Svilarov napominje da se dobro radi i da je polovina posla već završena.

Ovom prilikom pitali smo i da li je u planu uređenje puta prema Toplom Dolu? Svilarov kaže da je put u veoma lošem stanju i zbog konfiguracije i zbog klizišta koja su se pojavila. Prema njegovim rečima, potreban je projekat za sanaciju klizišta, što oni kao preduzeće nisu u mogućnosti da urade. Javna nabavka je u toku, očekuju da se neka firma javi, a kasnije će oni preduzeti sve što je potrebno za uređenje puta.

Kada su u pitanju ostali radovi do kraja godine Svilarov je naveo na kojim se lokacijama trenutno radi i najavio radove koji će uslediti. Od većih investicija predstoji uređenje Berilovačkog puta, glavna ulica u selu Krupac i put od centra sela Poljska Ržana prema Trnjani.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline