Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 16.09.2019. | objavio Plusonline

0

Slaviša Svilarov: Brojni radovi u gradu van redovnih investicija, ove nedelje završavamo ulice Branka Radičevića i Alekse Šantića

U Pirotu se ovih dana radi na uređenju nekoliko ulica. Javno preduzeće za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta Pirot, koje pored ostalog i nadzire radove, do kraja godine ima u planu realizaciju brojnih poslova.

Danas smo zabeležili radove u Ulici Alekse Šantića koje je tom prilikom obišao direktor JP za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta, Slaviša Svilarov.

Prema rečima Svilarova ovo je jedna od ulica koju uređuju van redovnih investicija. Aktivnosti su krenule prošle nedelje, stavljeni su novi ivičnjaci i sada se asfaltira ulica. Vrednost radova je oko 900.000 dinara, a izvođač Drumovi AD.

Često nam se javljaju građani sa prigovorima na tok radova u određenim delovima grada. S obzirom da su se radovi u Ulici Branka Radičevića odužili, iskoristili smo priliku da direktora Svilarova pitamo za detalje. Kako je objasnio, bilo je komplikacija, postavljena je nova hidrantska mreža zbog predstojećih radova u Domu Vojske, a radila je i Toplana, sada su se radovi nastavili i očekuje da budu zavšeni do kraja nedelje.

Problema ima i u Lava Tolstoja, dodao je Svilarov. Od samog početka radovi na postavljanju trotoara ne teku dobro. Upozoravali su izvođače, a o tome je obaveštena i Gradska uprava.

U okviru programa koji je na početku pomenuo Slaviša Svilarov do sada su rađene ulice: Đure Đakovića, deo Ćilimarske, deo Šađine vodenice, selo Veliki Jovanovac, Trnjana, a planira se uređenje Ulice Milovana Glišića, puta do groblja u Cerovi, puta prema Vojnegovcu.

Tagovi: , , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline