Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 08.11.2019. | objavio Plusonline

0

Slađana Mančić: Zadovoljni smo realizacijom radova pored trase Koridora 10 na teritoriji Pirota

Od sutra 9.novembra će Istočni krak Koridora 10 od Niša do granice sa Bugarske biti pušten u saobraćaj u celoj dužini. Radovi su završeni a deonicu će zvanično otvoriti za saobraćaj predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić. Ono što je takodje važno u velikoj meri završeni su i radovi pored autoputa na teritoriji Pirota. Pored projektovanih poslova izašlo se u susret i zahtevima predstavnika mesnih zajednica, pojedinaca i grupe građana tako da su realizovani i drugi poslovi. Atarski putevi su ne samo sanirani već dodatno uređeni. Tim povodom razgovarali smo sa pomoćnicom gradonačelnika Pirota, Slađanom Mančić.

Velika pažnja posvećena je i zaštiti životne sredine. Pored stare pirotske deponije, koja odavno nije u funkciji, izgradjeni su taložnici, a pored autoputa i odgovarajuća zaštita od buke.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline