Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 26.08.2019. | objavio Plusonline

0

Škola “8. septembar” upisuje isti broj odeljenja prvaka kao prošle godine i spremno dočekuje novu školsku godinu

Osnovna škola “8. septembar” je preko Ministarstva prosvete dobila sredstva za kupovinu novog nameštaja za učionice starijih razreda, ukupno 1.940.000 dinara, izjavila je za Plus onlajn direktorka škole Olgica Najdanović. Takođe, preko projekta „Povezane škole“ škola će dobiti brz internet od 650 megabita, tako da će škola spremno i u odličnim uslovima za rad po savremenim principima početi novu školsku godinu, istakla je Najdanović.

Kada je broj prvaka u pitanju OŠ „8. septembar“ u matičnoj školi upisalo je 127 učenika koji će biti raspoređeni u pet odeljenja, što je na prošlogodišnjem nivou, a sa brojem upisanih prvaka u selima škola je upisala ukupno 143 učenika. Direktorka Olgica Najdanović kaže da su zadovoljni poverenjem koje su roditelji ukazali školi i poručila je da će se truditi da opravdaju njihovo poverenje.

Ova škola neće imati tehnoloških viškova, a direktorka dodaje da su svi objekti i prostorije spremni za nesmetan početak nove školske godine.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline