Sani Optik počinje sa radom u Pirotu

15. maj 2020. 06:00 Vaši oglasi Pirot Plus Online

Savremeni Centar za vid i sluh u Pirotu "Sani Optik" počeće sa radom u ponedeljak, 1. juna, u ulici Srpskih vladara b.b., u sklopu Hotela Ana Lux.

Na dan otvaranja građani će imati priliku da se upoznaju sa kvalitetom proizvoda i usluga, ali i da iskoriste brojne pogodnosti pri kupovini.

Rukovođeni iskustvima klijenata, koja potvrđuju da nesmetani pristup okvirima daje posebnu draž, dioptrijske okvire i naočare za sunce, izložili smo po savremenom konceptu koji je uklopljen u atraktivan ambijent u toplim tonovima drveta.

Tradicija i iskustvo dugi 68 godina, 53 centra za vid i sluh u 36 gradova u Srbiji i 3 u Republici Srpskoj, čine "Sani Optik" lojalnim partnerom, a profesionalna usluga i stručno osoblje kvalifikuju nas kao Eksperte za vid i sluh.

Sa željom da se što većem broju naših klijenata širom Srbije i Republike Srpske dostupnim učini kvalitetan asortiman, prodajno mesto u Pirotu  nudi:

-dioptrijske i naočare za sunce poznatih brendova: Gucci, Saint Laurent, Mont Blanc, Moschino, Missoni, Vivienne Westwood, Salvatore Ferragamo, Puma, Lacoste, Baldinini, Maje i mnogi drugi.

- dioptrijska stakla i kontaktna sočiva svih vrsta,

- slušne aparate švajcarskih proizvođača: Phonak i Sonic.

- prateći pribor.

U skladu sa visokim zahtevima kvaliteta robe i usluga, klijentima nudimo ne samo odabran izbor modela, već i brzu i sigurnu uslugu ugradnje dioptrijskih stakala u okvire, izrade naočara, besplatne provere vida i sluha.

PROCES RADA ORGANIZUJEMO POŠTUJUĆI SVE MERE ZA SPREČAVANJE ŠIRENJA VIRUSA COVID -19, KOJE SU PROPISALE INSTITUCIJE I STRUČNA JAVNOST:

- Naši zaposleni/defektolozi nose vodootporne rukavice i zaštitne maske koje pokrivaju nos i usta
- Provere dioptrije i sluha obavljaju se u adekvatnoj odeći
- Zaštitni viziri se koriste prilikom provere dioptrije i sluha
- Nakon svake upotrebe kompletna oprema se briše alkoholom ili dezinfekcionim sredstvom
- Posebna pažnja se posvećuje dezinfikovanju delova opreme koje klijenti dodiruju licem, kao i dioptrijskih okvira i naočara za sunce
- Sve prostorije se redovno održavaju i provetravaju.

Kao dobavljač Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja Sani Optik će isporučivati medicinska pomagala preko recepta osiguranicima u Pirotu.

Povodom otvaranja sve klijente očekuju brojni popusti i pogodnosti.

Centar za vid i sluh u Pirotu se nalazi na sledećoj adresi:

Srpskih vladara B.B. u sklopu Hotela Ana Lux. br. tel 062/80-60-014

*Marketing