Rukometašice Pirota odigrale još jedan ”relax” meč!

25. novembar 2019. 08:00 Sport Pirot Plus Online

Prva liga Istok

8.kolo

Bojnik: |RK Radan - ŽRK Pirot 19 : 32 ( 5 : 15 )

ŽRK Pirot: Potić 6, Stojanović 7, Ćirić 2, Sl. Tančić 4, Sm.Tančić 1( K ), Jovanović 2 , Spasić 4, Tolić, Marija Ilić, Djordjević 4, Grozdanova 2.

Još jedna od onih utakmica koje zovemo – jačim treningom. Još jedna utakmica u kojoj su naše mlade rukometašice Mila Potić, Anja Spasić, Andrijana Randjelović i Andrijana Jovanović predvodjene Jelenom Stojanović imale priliku da se "naigraju". Koliko će u jačoj ligi moći brzo da se uklope i dobiju priliku videćemo. Ako je suditi po svemu do sada, Jelena Stojanović je već standardna prvotimka, jedan od najboljih strelaca, dok će ostale morati još dosta da "zagreju stolicu" !

Ko ume da gleda zapisnik sa utakmice može da sazna još neke detalje. Očigledno da su u prvom poluvremenu razliku pravile sestre Tančić, Ivana Ćirić, Gergana Grozdanova, (ipak sa manjom minutažom zbog povrede ledja) i Miljana Djordjević. Tada se na semaforu videla "sila". U nastavku su više igrale "klinke" što se pre svega videlo po primljenim golovima i po ko zna koji put potvrdilo da će za veća dela u narednoj sezoni Maki Ilić i Nini Tišić, biti potrebni, i golmani !

No, hajde da i to sačekamo, da se ne ponove problemi s početka ovog prvenstva.

Utakmica je igrana u Bojniku, jer Lebane nema adekvatnu halu!