Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 17.10.2019. | objavio Plusonline

0

Reagovanja: “Teniski tereni u korovu” (4)

Milan Surlandžis: Prekinite uništavanje najuspešnijeg srpskog sporta! Tenis i tereni u Pirotu zaista su u korovu     

Poštovani sugrađani, prijatelji tenisa, sporta, mladosti i dece kao budućnosti našeg grada Pirota. Malo je reći SRAMOTA za izgled i zapuštenost teniskih terena i tenisa u Pirotu. Malo je reći sramota, za ovako bahat odnos pojedinaca, svih ovih godina, prema tako divnom i lepom prostoru za sport kakav su teniski tereni Grada Pirota. I na kraju, malo je reći sramota za “dopuštenje”  da ti pojedinci tako otvoreno i “studiozno” godinama uništavaju  Teniski klub Pirot i tenis u Pirotu.

Treba napokon reći DOSTA uništavanja! Mislim da što hitnije treba svi da se probude i dozvole i pomognu našem sugrađaninu Bojanu Todoroviću u obnavljanju teniskih terena i vraćanja tenisa u Pirot! Pa ne postoji samo sport koji se zove fudbal i/ili košarka u ovom našem gradu, koji treba da postoji i finansiira se?! 

Smatram da odgovorni za uništavanje tenisa i teniskih terena u Pirotu moraju da plate za to.

Puna podrška našem hrabrom sugrađaninu Bojanu u njegovoj želji i snazi da spase tenis u našem gradu. Nema odlaganja poštovani gradski oci, sport je budućnost ovog grada i naše dece, a tenis mora biti najsvetlja tačka te budućnosti, ali i uz vašu pomoć!

                             Milan Surlandžis

Siniša Stanković:  “Ni kost glodje, ni drugome daje”

Zainteresovana strana Bojan Todorovic ne trazi novac iz budzeta, samo odgovor lokalne samouprave ko nastavlja sa radom u Teniskom klubu. Za mesec dana pocinje zimska sezona,kada treba omasoviti clanstvo i izaci spreman na prolece za pocetak sezone. Da li je Teniski klub spreman za nastavak rada kada upravni odbor postoji samo na papiru, predsednik i sekretar ne dolaze u klub? U Teniskom klubu radi  JEDAN radnik bez bilo cije podrske i plana rada. DONESITE ODLUKU!!!  Ovo me podseća na onu narodnu “Ni kost glodje…”

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline