Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 09.09.2019. | objavio Plusonline

0

Radovi na Marketu Lidl pri kraju. Čeka se roba i otvaranje

Kompanija Lidl Srbija trenutno je u završnoj fazi gradnje i opremanja prodavnice u Pirotu, a radovi napreduju po planu i bez zastoja.

O datumu otvaranja, kao i o svim relevantnim informacijama u vezi sa Lidlovom prodavnicom  potrošači i šira javnost će biti blagovremeno obavešteni, kažu u Kompaniji Lidl Srbija.

U toku su završni radovi. Prostor je ogradjen metalnom ogradom, obeležene su saobraćajnice i parking prostor, postavljene table i svetlosne reklame sa logom kompanije. 

Evo šta smo zabeležili u ponedeljak ujutru

 

Lidl u Srbiji trenutno ima 29 prodavnica u 22 grada širom zemlje, a otvaranjem prodavnice u Pirotu potvrđujemo da smo veoma  zainteresovani za dalji razvoj na tržištu Srbije, kako bi što više potrošača imalo prilike da se uveri u najbolji odnos cene i kvaliteta koji nudimo.

  Lidlov asortiman sada broji više od 1.600 proizvoda u okviru koga je, pored Lidl brendova, zastupljeno oko 350 proizvoda domaćih dobavljača. Ono što nas izdvaja jeste kratkotrajna ponuda neprehrambenih proizvoda, koja se svake nedelje menja.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline