Radnici Komunalca stižu svuda. Uredjuje se, čisti, dovodi u red Gradski stadion!

02. avgust 2019. 14:30 Gradska hronika Pirot Plus Online

Mnogo sam vam vremena, verujem, oduzeo, pokušavajući da skrenem pažnju na to kako izgleda Gradski stadion. Prvenstvo Prve lige počinje! Ne radi se samo o Stadionu, već i o tome kako će se Pirot predstaviti brojnim gostima iz gradova, odakle su prvoligaški timovi.

Pošto često idem popodne na Stadion, osećam se prijatno, odmorim od svega, obično "bacim pogled" da li se neko setio da "izvuče Bobana Tolića iz rukava" da radnici Komunalca, konačno, upristoje ovaj sportski objekat!

Pre neki dan video sam"prve tragove".

Juče sam u Parku kod Kalea razgovarao sa Bobanom Tolićem o aktivnostima Komunalca. Pored ostalog, jedna od tema bilo je i uredjenje Gradskog stadiona.

Tokom popodneva bio sam ponovo na Stadionu kraj Nišave, radio sam najavu sutrašnje utakmice. Očigledno, radilo se i na atletskoj stazi. Ofarbani su u žuto, prema propisima , stepenice za gledaoce .

Moglo je da se pretpostavi da će tako biti. U narednih nekoliko dana "zguraće" se svi koji su dobili zadatak. Lako je (ne)raditi u Radničkom. Kad se sete "pred Božić" kada se "podigne halabuka" sete se da pritisnu "dugme" i zna se doći će radnici Komunalca.

Saznali smo da ima preko 15 primedbi, stavki koje treba da se urade. Ima ih za Komunalac, za Sportski centar, za obezbedjenje. A one za Radnički !?