Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 16.09.2019. | objavio Plusonline

0

Problemi za pirotsko Jedinstvo. Fudbaleri sprečeni da putuju na utakmice. Nevolje za Sašu Popovića i Stanka Nedeljkovića!

Zona Istok

5.kolo

Zaječar:  Kablovi – Jedinstvo Pirot   1:0  ( 0:0)

Jedinstvo : Djordjević, Milojević, Pešić, Bošković, Lz. Filipović,  Dragićević,  Krstić, Lk. Filipović, Stojić, Milošević, Osmanović.

Rezerve :  nema

      Nevolja nikada ne ide sama. Ekipa Stanka Nedeljkovića otputovala je u Zaječar sa samo 11 fudbalera. Povrh svega, pirotski tim je , da ironija bude veća, primio gol u poslednjem minutu utakmice iako su se fudbaleri gostujućeg tima uporno borili tokom meča.

     Treba reći, naravno, da Jedinstvo , ukoliko se ovako nastavi, neće moći da bude ravnopravan protivnik. Razume se, sigurno, da mnogi od igrača imaju obeveze na poslu, školi, na studijama, ali, to se moralo znati  i pre početka prvenstva. Ovakva improvizacija i igre “od danas do sutra” neće daleko dovesti najstariji pirotski sportski kolektiv.

    Vredni predsednik Saša Popović i trener Stanko Nedeljković  na velikim su mukama. Uz sve to, pitanje je koliko fudbalera ima vremena ili želi da dodje na trening. Sve to utiče i na atmosferu u ekipi posebno se odražava na  utakmice.

     Pitanje koje se čuje sve češće, da li Pirot u ovakvim, potpuno amaterskim uslovima u kojima su klubovi, može da ima fudbalere za dva zonaška tima. Utoliko pre što su mnogi igrači, zbog boljih finansijskih uslova, odlučili da igraju u Balkanskom i Lužnici.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline