Problemi za pirotsko Jedinstvo. Fudbaleri sprečeni da putuju na utakmice. Nevolje za Sašu Popovića i Stanka Nedeljkovića!

16. septembar 2019. 08:00 Sport Pirot Plus Online

Zona Istok

5.kolo

Zaječar: Kablovi – Jedinstvo Pirot 1:0 ( 0:0)

Jedinstvo : Djordjević, Milojević, Pešić, Bošković, Lz. Filipović, Dragićević, Krstić, Lk. Filipović, Stojić, Milošević, Osmanović.

Rezerve : nema

Nevolja nikada ne ide sama. Ekipa Stanka Nedeljkovića otputovala je u Zaječar sa samo 11 fudbalera. Povrh svega, pirotski tim je , da ironija bude veća, primio gol u poslednjem minutu utakmice iako su se fudbaleri gostujućeg tima uporno borili tokom meča.

Treba reći, naravno, da Jedinstvo , ukoliko se ovako nastavi, neće moći da bude ravnopravan protivnik. Razume se, sigurno, da mnogi od igrača imaju obeveze na poslu, školi, na studijama, ali, to se moralo znati i pre početka prvenstva. Ovakva improvizacija i igre "od danas do sutra" neće daleko dovesti najstariji pirotski sportski kolektiv.

Vredni predsednik Saša Popović i trener Stanko Nedeljković na velikim su mukama. Uz sve to, pitanje je koliko fudbalera ima vremena ili želi da dodje na trening. Sve to utiče i na atmosferu u ekipi posebno se odražava na utakmice.

Pitanje koje se čuje sve češće, da li Pirot u ovakvim, potpuno amaterskim uslovima u kojima su klubovi, može da ima fudbalere za dva zonaška tima. Utoliko pre što su mnogi igrači, zbog boljih finansijskih uslova, odlučili da igraju u Balkanskom i Lužnici.