Predstavljamo pojačanja Radničkog. Lazarević “podigao lestvicu” cilj sredina tabele, nema borbe za opstanak!

05. februar 2018. 10:30 Sport Pirot Plus Online

Fudbaleri pirotskog prvoligaša, bez obzira na vremenske uslove, sneg, kiša, sunce ovih dana, vredno rade na terenima Stadiona kraj Nišavi i u teretani na Zatvorenom bazenu. Trener Goran Lazarević , paralelno s realizacijom plana, nastoji da u saradnji sa predsednikom Zoranom Nikolićem i ljudima bliskim Radničkom u Beogradu, pronadje prava pojačanja za nastavak prvenstva. Sve ovo utoliko pre što je veliki broj igrača otišao, ali i zbog glavnog razloga, a to je , formirati kvalitetniji tim za prolećne borbe za okršaje .

Naša praksa je da najpre pokažemo, informišemo ko su novi fudbaleri Radničkog, a da posle odredjenog vremena, razgovaramo sa njima o prvim utiscima, njihovoj karijeri i očekivanjima u nastavku prvenstva.

Juče pre podne, fudbaleri Radničkog bili su u ,,rukama,, kondicionog trenera Milana Stavela, a golmani radili sa Nenadom Jončićem. Trčali su deonice i to je trajalo dugo. Na kraju, naravno tkzv. ,,istezanje,,!

Po završetku treninga razgovarali smo sa novodošlim igračima, za koje se nadamo da će zaista biti prava pojačanja.

Utisak koji smo stekli , da će u Radničkom pokušati da dovedu još nekog igrača. Dobra informacija da se ekipi pridružio ranije jedan od najboljih fudbalera Nemanja Petrov koji se neće vraćati u Novi Pazar.

Radnički prvu trening utakmicu igra u subotu, 10. februara protiv zonaša Tanasko Rajića.