Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovog vikenda u Pirotu, Dimitrovgradu i Nišu!

28. jul 2017. 10:15 Društvo Pirot Plus Online

Kako Portal Plus online nezvanično saznaje, Aleksandar Vučić, predsednik Srbije u petak i subotu, 28. i 29. jula posetiće Dimitrovgrad, Pirot i Niš.

Prema Protokolu posete, predsednik Vučić će u petak predveče posetiti Dimitrovgrad i radove na Koridoru 10 kod sela Gradinje. Najavljeno je da u Dimitrovgradu sa predsednikom Vučićem bude i Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministar gradjevinarstva.

Aleksandar Vučić će u subotu pre podne biti u Pirotu. Od 9 do 10 časova posetiće škole Osmi septembar i Školu Mladost gde se radi na rekonstrukciji objekata i gde su Vlada Srbije i Grad Pirot izdvojili značajna sredstva. Očekuje se da sa predsednikom Vučićem u delegaciji koja će posetiti Pirot budu i ministar prosvete Mladen Šarčević i direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević.

Prema informacijama s kojima raspolažemo, u Nišu će još jedna nemačka fabrika za proizvodnju kablova za auto-industriju Leoni biti otvorena. Kako su potvrdili iz ove Kompanije, svečanom otvaranju bi trebalo da prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.