Prava kanonada pirotskih „tobdžija“. Pet golova u mreži Bogovine

10. novembar 2019. 17:53 Sport Pirot Plus Online

Zona istok

13.kolo

Pomoćni teren Gradskog stadiona

Nedelja, 10.novembar, 13 i 30h

Pirot: FK “Tanasko Rajić” – BSK “Bogovina 5:1 (3:0)

FK “Tanasko Rajić” : D.Petrović, Nikolić, Bogdanović, Kamenović, Stoilkov, Ćirić, Matejić, Vasić, Ignjatović, V. Petrović, Simonov.

Rezerve: B.Petrović, R. Petrović, Usković, Kovač.

Strelci: Vasić u 1. i 67.min, Ignjatović 18. min, Matejić 36.min, Kovač 86.min.

Fudbaleri “Tanaska Rajića” krenuli su ofanzivno od samog početka utakmice. Brz napag domaćih odmah posle zvižduka sudije. Matejić ubacuje loptu u šesnaesterac a spretni Vasić dovodi svoj tim u vođstvo. Već u 18. minutu domaći vode sa dva prema nula golom Ignjatovića, a Matejić se upisuje u listu strelaca, na dobar pas Vasića, u 36. minutu.To je i rezultat prvog dela igre.

Možda je vreme poslužilo goste sa začelja tabele da ne dožive teži poraz. U nastavku igre počela je kiša, u jednom trenutku prava provala oblaka, ali fudbaleri Tanaska Rajića i dalje atakuju na gol gostiju. U 67. minutu Vasić topovskim udarcem postiže svoj drugi, a četvrti gol za ekipu. Gosti su postigli počasni pogodak u 78. Minutu. Odmah zatim Miloš Simonov je mogao da povisi rezultat, ali nije realizovao udarac sa bele tačke. I na kraju Ivan Kovač, koji je ušao u igru, lepo se snalazi u kaznenom prostoru gostiju i postiže peti gol za svoj tim.

Trener “Tanaska Rajića” , Bojan Panajotović je veoma zadovoljan rezultatom, ali pre svega igrom i odnosom prema igri svojih fudbalera.