Povodom Porodičnog dana zdravlja i bezbednosti biće izmenjen režim saobraćaja u okruženju Hale "Kej"

11. septembar 2019. 09:00 Gradska hronika Pirot Plus Online

Odeljenje za urabanizam i stambeno komunalne poslove, građevinarstvo i inspekcijske poslove objavilo je saopštenje o režimu saobraćaja za subotu, 14. septembar, kada će biti održan "Porodični dan zdravlja i bezbednosti" u organizaciji Tigar tajersa.

Obaveštavaju se građani da će u subotu, 14. septembra 2019.godine u neposrednom okruženju Sportske hale „Кej“ biti izmenjen režim saobraćaja zbog organizacije manifestacije: "Porodični dan zdravlja i bezbednosti" kompanije „Tigar tyres“.

Izmenjeni režim saobraćaja važiće u periodu od 08h do 17.00h u ulicama Takovska, Jefimijina, Jovana Skerlića i pešačkoj zoni „Кej“ i to:

• potpuna obustava saobraćaja za sva motorna vozila na delu Takovske ulice – deonica od raskrsnice sa Ustaničkom ulicom do raskrsnice sa ulicom Кragujevački oktobar;

• zabrana pristupa motornim vozilima u ulicu Takovska iz ulice Jefimijina, Jovana Skerlića i svih ostalih pristupnih krakova;

• delimična obustava saobraćaja na pešačkom („Ljubavnom“) mostu preko Nišave;

• delimična obustava saobraćaja na „Кeju“ sa Tijabarske i Pazarske strane na deonici od pešačkog („Ljubavnog“) mosta do železničkog mosta preko Nišave.