Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 16.12.2017. | objavio Plusonline

0

Poljska Ržana na nivou gradskih naselja. Danas asfaltirano još nekoliko sokaka u centru sela

Na kraju gradjevinske sezone, a prema planiranim investicijama, asfaltirano je još nekoliko sokaka u centru Poljske Ržane. Vrednost radova je oko pet miliona dinara. Imajući u vidu predhodne radove ovog leta na sredjivanju putne infrastrukture ukupan iznos investicija premašuje brojku od 20 miliona dinara.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, koji je obišao gradilište sa svojim saradnicima, smatra da meštani Poljske Ržane treba da budu zadovoljni s obzirom na brojne poslove koji su realizovani poslednjih godina u selu. Namera je da sva sela budu ravnomerno tretirana tako da će se radovi na sanaciji kružnog puta prema Trnjani nastaviti naredne gradjevinske sezone.

Slaviša Svilarov, direktor Javnog preduzeća za planiranje i uredjenje gradjevinskog zemljišta kaže da je plan rada za ovu godinu skoro u potpunosti realizovan. Neki manji poslovi koji su zaostali radiće se naredne godine.

 

 

 

 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline