Podmladak: Radnički - Sloga 3:0 (3:0)

02. novembar 2013. 14:25 Sport Pirot Plus Online

Omladinska liga Srbije, 12.kolo

Pirot: Radnički - Sloga Kraljevo 3:0 (3:0)


Pomoćni teren Gradskog stadiona

Radnički: Ilić 7, Pešić 7 (Dimitrov), B.Mančić 7, Boškov 8 (Matejić), Nikolić 8, Manić 7, M.Mančić 8, D.Mančić 7 (Ćirić 7), Djurić 7 (L.Manić 7), Todorović 8, Ilić 7 (Apostolović 7)

Počelo je, da bolje nije moglo za pirotski tim. Za tri minuta dva gola.
9.minut Nemanja Mančić šalje loptu iz kornera pred gol, Stefan Todorović "zakucava" loptu u mrežu za 1:0.
11.minut, ponovo korner na ivici peterca, najbolje je skočio Boškov i lob udarcem poslao loltu iza leđa Grbovića 2:0 za Radnički.

Rano vođstvo kao da je uticalo na igru domaćih, zastali su s napadima, držali loptu na srediini terena. Iako su primili dva gola veoma brzo, Kraljevčani nisu promenili igru. Brane svoj gol, borbeni su na sredini terena i za pola sata igre nisu uputi loptu ka golu Ilića.
35.minut i dalje 2:0 za "bele".

U periodu "mirnije" igre pirotskog tima, mreža Kraljevčana zatresla se i treći put.
38.minut, posle centaršuta sa desne strane, Nemanja Mančić šutirao glavom, lopta se odbila od zemje, prevarila golmana Grbovića i završila u drugom uglu, 3:0 za Radnički!

Sat vremena igre, nema promene u rezultatu, ali i u odnosu snaga na terenu. Kraljevčani sve nemoćniji, Piroćanci i dalje bolji u polju, ali i bez konkretnih prilika za gol. Čini se zadivoljan ubedljivim vođsvom, trener Raičević je u igru poslao Apostolovića, Ćirića i Lazara Manića da "osveži" igru na sredini terena. Ćirić je u 60. minutu odlično prošao desnom stranom, poslao loltu pred gol, gde je kraljevački golman dobro reagovao.

Nema novih detalja. Kraljvčani i dalje nemoćni, odbrana Radničkog rešava njihove nepovezane akcije, a pirotski tim igra mirno čekajući kraj. Dobra prilika da zaigraju još i golman Pejčić, Dimitrov, Matejić j Aleksić.
Mladi beli zasluženo, iako oslabljeni osvojili su bodove i u svemu nadigrali Kraljevčane.