Pobeda rukometašica Pirota za mirniji nastavak prvenstva

02. mart 2019. 19:54 Sport Pirot Plus Online

Super B liga

13.kolo

Subota 2. mart, Hala Kej, 17h

Pirot: ŽRK “Pirot” – ŽRK “Sloven” 31: 20 (19: 8)

ŽRK”Pirot” : Marijana Tošić, Ivana Savić (1), Jelena Stojanović(1), Ivana Ćirić (7), Selana Tančić ( 2 ), Simona Tančić (K) (8), Danijela Kričak (4), Dragana Zdravković, Tamara Abramović, Gergana Grozdanova (4), Saška Antić, Milica Tošić, Miljana Đorđević (4).

Igrač utakmice: Danijela Kričak ( ŽRK “Pirot”)

Kada smo najavljivali utakmicu protiv Slovena iz Rume rekli smo da domaće rukometašice očekuje težak i neizvestan susret. Medjutim, već u prvim minutima utakmice se moglo sa velikom sigurnošću prognozirati da će bodovi ostati u Pirotu. Domaća ekipa je nastupila u najačem sastavu. Iz čvrste i energične odbrane brzo je prelazila u kontra napad i napravila povoljnu gol razliku. Videlo se da je Sloven pretrpeo velike promene i da se ovaj renomiran klub teško oporavlja. Bodrene svojim navijačima, koji su doputovali u Pirot, rukometašice Slovena su dobro počele drugo poluvreme. Postigle su četiri uzastopna pogotka i smanjile rezultat. Medjutim ponovo je usledila čvrsta igra domaćih i utakmica je mirno, bez ikakvog rizika po povoljan ishod privedena kraju.

Danijela Kričak, najbolja na današnjoj utakmici kaže da je presudila dobra uigranost i fizička spremnost i očekuje da se nastavi sa dobrim partijama.

Trener “Pirota” , Nina Tošić, je veoma zadovoljna igrom i osvojenim bodovima i smatra da je ovo jedna od najboljih partija našeg tima.

00009.03.2019


Požarevac
:


Železničar09.03.2019


Topličanin
:


Radnički 1964