Pirotski teniser Lazar Radenković u kampu poznatog Rumuna Viktora Haneskua. Radenković je nastupajući za niški TAZ osvojio drugo mesto na Prvenstvu Istočne Srbije!

10. decembar 2018. 07:30 Sport Pirot Plus Online

Jedan od najboljih pirotskih tenisera, Lazar Radenković, od januara 2018. godine registrovan je za TK TAZ iz Niša, gde i trenira poslednje 2 godine. Pored Lazara pirotski tenis imao je još jednog talentovanog dečaka Uroša Jovića, za koga nemamo infomaciju gde trenira i čiji je član!

U toku ovog vikenda, Lazar Radenković, učestvovao je na Prvenstvu Teniskog Saveza Istočne Srbije u Nišu, u kategoriji dečaka do 18 godina, gde je osvojio drugo mesto izgubivsi od Alekse Ćirića.

Sa svojim novim klubom, učestvovao je na Prvenstvu Srbije, gde je TK TAZ u finalu poražen od TK Crvena Zvezda Beograd. Na ovom prvenstvu, Lazar Radenković je zabeležio tri pobede za svoj Klub.

Pored toga što trenira u Nišu, Lazar je počeo da trenira u Teniskoj Akademiji "Viktor Hanescu" u Bukureštu, gde trenutno živi njegova porodica. Trener našeg Radenkovića je, Viktor Hanescu, nekadašnji TOP 20 igrač sa svetske ATP liste.

Viktor Hanesku i Lazar Radenković na treningu