Pirotske "tobdžije" i u "rezervnom sastavu" sigurno "tuku" svoje protivnike!

27. oktobar 2019. 16:53 Sport Pirot Plus Online

Zona Istok

10. kolo

Pirot : FK Tanasko Rajić – Djerdap Kladovo 2:0 ( 0:0)

Tanasko Rajić: D. Petrović 8, Bogdanović 7, Nikolić 9, Kamenović 7 (R.Petrrović 7), Popović 7 ( Usković ) , Stoilkov 7 , Stoiljković 7 Vasić 7 (Filipović 7) , Ignjatović 8 Kovač 7, Simonov 8.

Strelci : 1:0 N.Nikolić 70.min. ; 2:0 Ignjatović u76.min.

Igrač utakmice : Nemanja Nikolić Tanasko Rajić

Fudbaleri trenera Bojana Panajotovića nastavljaju da igraju dobro i potvrdjuju da se s pravom nalaze u vrhu tabele. Domaćima su nedostajali standardni prvotimci: Ćirić, Velev, Matejić, V.Petrović. Ako njima dodamo i Nikolu Vasića koji je igrao povredjen i zbog toga već u prvom poluvremenu napustio igru, onda je jasno kakve je probleme pre utakmice imao trener "tobdžija"!

Gosti iz Kladova u prvom poluvremenu bili su skoro ravnopravan rival domaćinu. U nekoliko navrata u tom periodu, a i pred kraj utakmice, stavljali su na iskušenja golmana Darka Petrovića, koji je uspešnim intervencijama sačuvao gol.

U nastavku, izgleda da im je ponestalo snage. Kladovljani su "pali" pred naletima Piroćanaca. Nemanja Nikolić po desnoj i Veljko Filipović po levoj strani predstavljali su veliki problem odbrani Djerdapa.

Posebno je dominirao Nemanja Nikolić koji je bio neuhvatljiv za goste. Postigao je gol, ali je stizao svuda, vraćao se u odbranu, predvodio napade.

Odluka Bojana Panajotovića da Roberta Petrovića uvede u igru na poziciju desnog beka, a Nikoliću da više prostora i slobode za igru u napadu, čini se da su presudili u ovom meču.

Pravi evro gol, posle centaršuta sa desne strane postigao je visoki Luka Ignjatović. Skočio je i efektnim trzajem i udarcem glavom smestio loptu u ugao!

Za razliku od nekih ranijih mečeva, sudijska trojka, u ovoj utakmici, pošteno je "delila pravdu"!