Panel diskusija u Privrednoj komori Pirot „Izazovi i potencijali razvoja MMSPP iz ugla pristupa izvorima finansiranja“

22. april 2019. 01:30 Privreda Pirot Plus Online

U utorak 23. aprila 2019. godine, u sali za prezentacije Ugovorno okružne privredne komore Pirot, sa početkom u 12 časova, biće održana prezentacija ovogodišnjeg ciklusa programa ‘’Pokreni se za posao’’ u saradnji sa Privrednom komorom Pirot.
Program ‘’Pokreni se za posao’’ sprovodi ENECA u saradnji i uz finansijsku podršku kompanije Filip Moris. Program se uspešno realizuje još od 2009. godine u okviru koga je do sada podržano 742 klijenata iz cele Srbije iz oblasti poljoprivrede, zanatstva, proizvodnje i usluga.

Program „Pokreni se za posao“ove godine pruža:
• donaciju u vidu opreme, licenci ili sertifikata, standardizacije i optimizacije neophodne zа pokretanje ili unаprеđеnjе biznisa, u vrednosti do 10.000 dolara, uz obavezno finansijsko učešće u iznosu od 20 odsto vrednosti granta;
• poslovne i stručne obuke;
• stalnu savetodavnu i mentorsku pomoć.

Pozivaju se svi zainteresovani građani sa održivim, inovativnim i kreativnim preduzetničkim idejama da prisustvuju prezentaciji, kao i preduzetnici koji imaju već registrovan posao, a žele da ga unaprede kroz uvođenje inovativnih i održivih pristupa u poslovanju, standardizaciju i optimizaciju aktivnosti.