OTVORENO! Koliko košta da zaćutite ???

26. septembar 2019. 11:30 Gradska hronika Pirot Plus Online

Pre nekoliko godina jedan mlad, sposoban čovek iz Kragujevca napravio je Projekat koji je nazvao NASLOVI NET. Koncept je više nego jasan.

Šta su Naslovi.net

Naslovi.net jeste specijalizovani pretraživač informativnih sajtova u Srbiji. Pored toga što omogućava pretraživanje svih vesti objavljenih na sajtovima koji su uključeni u bazu, Naslovi.net takođe sortira vesti po kategorijama i uz pomoć svog algoritma kreira indeks najvažnijih dnevnih vesti prema njihovoj važnostiNaslovi.net na svojim stranicama prikazuju samo naslov, izvor i sažetak vesti, dok linkovi upućuju posetioce na sajt samog izvora gde mogu pročitati članak u celini. Sajt je razvio osnivač Miloš Mileusnić. Naslovi.net su zvanični rad otpočeli 11. avgusta 2003. godine

Naslovna Politika Ekonomija Svet Društvo Hronika Kultura Sport Srbija Vojvodina Tehnologija Zabava Auto Putovanja Vremenska prognoza Beta N1 B92 BBC News Blic Politika RTS Danas Novosti Kurir Vice RTV DW Sputnik AJ Dnevnik Svi izvori » Video Kursna lista TV program

................................................................................

Zahvaljujući sajtu možete, pored ostalog, saznati najaktuelnije vesti , ali i izvore. Ovaj projekat, medjutim, ima još jednu mogućnost koja , recimo našoj Medijskoj kući potpuno odgovara ! Ne znam da li i svima !

Imate pregled svih informacija! Da li su aktuelne , sadržaj, da li su originalne ili se autor služio čuvenim , već vidjenim veoma često - "copy paste"!

Naslovi net, medjutim , sve manje odgovaraju tkzv. tezgarošima, kao i medijima koji koriste tudje, jer skeniraju sve njihove tekstove. Odmah se zna da li su originalni, da li su prepisani, ali i to, kome su sve poslati, kojim agencijama, Novinama, tv, portalima ...

Kako u Pirotu veoma aktivno radi nekoliko tezgaroša (ovo, inače, smatram najgorim vidom novinarskog posla ako je to posao ), to su naslovi net OGLEDALO njihovog rada, ali rekao bih i još nečeg . Da li da podsećam na doktorke ginekologije, na neka nedavna hapšenja... Evo, ovo je dovoljno! Da li to njihovi mediji čiji su saradnici traže, ili oni to "guraju" u želji da mesečni saldo bude veći. Poznata igra ljudskim sudbinama.

Za NJIHOVA DELA , pogledajte ih, nije potreban komentar.

Jednom sam jednog od njih koji "drži ceo kiosk" pitao KOLIKO GOŠTA DA ZAĆUTIŠ !

Eto, sad ih pitam sve! KOLIKO KOŠTA DA ZAĆUTITE

Blic pre 1 dan

Beživotna tela bračnog para pronađena su u porodičnoj kući u Beloj Palanci, potvrđeno je "Blicu" u Policijskoj upravi u Pirotu. Tela muškarca (52) i žene (46) pronađena su oko 18 sati, ali zvaničnih informacija šta se tačno dogodilo još nema… »

Večernje novosti: Naložena obdukcija Vasiljkovića: Izbo suprugu pa se obesio?Politika: Usmrtio nožem suprugu, pa se obesiojoš 2 povezane

Više tužilaštvo u Pirotu:Obdukcija tela supružnika iz Bele Palanke

Pirotske vesti pre 21 sat

Više tužilaštvo u Pirotu, naložilo je obdukciju tela bračnog para Tatjane (49) i Dragana (51)Veljković iz Bele Palanke, čija su beživotna tela sinoć pronađena u porodičnoj kući. Mada istraga još uvek traje, pretpostavlja se da je došlo do… »

Supružnici pronađeni mrtvi u porodičnoj kući u Beloj Palanaci

RTS pre 1 dan

U porodičnoj kući u Beloj Palanci pronađena su tela dvoje supružnika starih 51 i 46 godina, potvrđeno je RTS-u u Policijskoj upravi u Pirotu. Pripadnici policije, danas oko 18 časova, u porodičnoj kući u Beloj Palanci, pronašli su beživotna tela… »

Politika: Supružnici pronađeni mrtvi u porodičnoj kući u Beloj PalanaciB92: Užas u Beloj Palanci: Pronađeni mrtvi supružnicijoš 1 povezana

Pronađena beživotna tela bračnog para u porodičnoj kući

Jugmedia pre 1 dan

Beživotna tela bračnog para pronađena su u porodičnoj kući u Beloj Palanci, potvrđeno je „Blicu“ u Policijskoj upravi u Pirotu. Kako prenose mediji, pretpostavlja se da je reč o ubistvu i samoubistvu. Tela muškarca (52) i žene (46) pronađena… »

Pirotske vesti: Bela Palanka: Pronađena beživotna tela supružnika. Sumnja se na ubistvo i samoubistvo

Bračni par pronađen mrtav

RTV pre 1 dan

PIROT - U porodičnoj kući u Beloj Palanci pronađena su tela dvoje supružnika starih 51 i 46 godina, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Pirotu. U pitanju su supružnici, a pretpostavlja se da je reč o ubistvu i samoubistvu, prenosi RTS. Uviđaj je… »

Bračni par pronađen mrtav u porodičnoj kući u Beloj Palanaci

Radio 021 pre 1 dan

U porodičnoj kući u Beloj Palanci pronađena su tela dvoje supružnika starih 51 i 46 godina, potvrđeno je RTS-u u Policijskoj upravi u Pirotu. Pretpostavlja se da je reč o ubistvu i samoubistvu. Uviđaj je još uvek u toku, a na licu mesta je zamenik… »

Supružnici pronađeni mrtvi u porodičnoj kući u Beloj Palanci

Dnevnik pre 1 dan

PIROT: U porodičnoj kući u Beloj Palanci pronađena su tela dvoje supružnika starih 51 i 46 godina, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Pirotu. U pitanju su supružnici, a pretpostavlja se da je reč o ubistvu i samoubistvu, prenosi RTS.Uviđaj je… »

Pronađena tela bračnog para u kući! Sumnja se na ubistvo i samoubistvo

Alo pre 1 dan

Šok. * Sumnja se da je reč o ubistvu i samoubistvu * Šok Pripadnici Odeljenja policijske stanice u Beloj Palanci, pronašli su beživotna tela jednog bračnog para u pododičnoj kući u Beloj Palanci. Tela su pronađebna oko 18 časova, potvrđeno je… »

Novosti: Dvoje mrtvih u Beloj Palanci

IndeksOnline pre 1 dan

BEOGRAD – Policija je danas u kući u Beloj Palanci pronašla mrtav jedan bračni par, prenosi list “Večernje novosti”. Kako su “Novosti” prenele, još nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo, ali se pretpostavlja da je u pitanju… »

Supružnici pronađeni mrtvi u porodičnoj kući u Beloj Palanaci

Politika pre 2 dana

U porodičnoj kući u Beloj Palanci pronađena su tela dvoje supružnika starih 51 i 46 godina, potvrđeno je RTS-u u Policijskoj upravi u Pirotu. Pripadnici policije, danas oko 18 časova, u porodičnoj kući u Beloj Palanci, pronašli su beživotna tela… »

B92: Užas u Beloj Palanci: Pronađeni mrtvi supružniciRTS: Supružnici pronađeni mrtvi u porodičnoj kući u Beloj Palanacijoš 1 povezana

Bela Palanka: Pronađena beživotna tela supružnika. Sumnja se na ubistvo i samoubistvo

Pirotske vesti pre 1 dan

Policija u Beloj Palanci večeras oko 18 sati u pronašla je dva beživotna tela supružnika u njihovoj porodičnoj kući u Beloj Palanci. Pretpostavlja se da je reč o ubistvu i samoubistvu, ali će se svi detalji ovog stravičnog događaja znati po… »

Jugmedia: Pronađena beživotna tela bračnog para u porodičnoj kući

Dvoje mrtvih u Beloj Palanci

Novi magazin pre 1 dan

Policija je danas u kući u Beloj Palanci ;našla ;mrtav jedan bračni par, prenosi list "Večernje novosti". Kako su "Novosti" prenele, još nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo, ali se pretpostavlja da je ubistvo i samoubistvo. Istrahu… »