Oslabljeni pirotski rukometaši nisu mogli više protiv odličnih Ćupričana

19. novembar 2018. 08:00 Sport Pirot Plus Online

Prva liga Srbije Istok

7.kolo

Pirot: ORK”Pirot”- RK”Radnički” Ćuprija 33:38 (15:22)

ORK Pirot: Stevan Živković(6), Miloš Dotlić(8), Dimitrije Cvetković(K,4), Ognjen Popović, Veljko Živković(3), Jovan Petrović(1), Nemanja Cvetković(3), Aleksandar Jelić, Lazar Tomanović, Danilo Stojanović(7)

Najbolji igrač na utakmici: Aleksa Milojević, kapiten “Radničkog” sa 12 pogodaka.

Podmladjena, još uvek neuigrana, ali i zbog bolesti i povreda desetkovana ekipa ORK”Pirot” u meču protiv, objektivno, boljeg i čvršćeg protivnika iz Ćuprije nije mogla više. Poraženi su Pirotski rukometaši na svom terenu. U dobrom delu igre, dok je bilo snage, igra je bila ravnopravna. Uspeli su domaći rukometaši da smanje vodjstvo gostiju na samo tri gola,ali upravo u odlučujućim trenucima pomanjkala je koncentracija i promašeni su”ziceri” i sedmerac. Da su Piroćanci u odlučujućim trenucima bili efikasni svakako da bi meč do samog kraja bio neizvestan. Ovako, bodovi odlaze zasluženo u Ćupriju. Utakmica je odigrana u veoma sportskoj i fer atmosferi. Trener “Pirota” , Alen Ilić, kaže da su gosti zasluženo pobedili, ali da svojim momcima ipak ne zamera i čestita im na požrtvovanju.

U narednom kolu Piroćanci gostuju u Vlasotincu. Težak meč ih očekuje. Ukoliko “Pirot” nastupi kompletan i bez povredjenih igrača treba očekivati uzbudljivu utakmicu, kaže Ilić.