Oslabljena ekipa Pirota nije mogla više i bolje protiv superligaša iz Zaječara

26. avgust 2019. 10:30 Sport Pirot Plus Online

Hala Kej

Subota, 18. maj

Pirot : ŽRK Pirot – ŽRK Zaječar 1949 23:37 ( 11:17)

ŽRK Pirot: Tolić, Jovana Ristić Nikolić 3, Potić 1, Spasić 1, Savić 1 , Stojanović 5 , Ćirić 2 , Selena Tančić 1, Drinić 1, Jovanović, Stoilkov , Grozdanova 8.

Nedeljna utakmica u Hali Kej, odigrana je, po tradiciji, u čast slave grada!

Novi sastav pirotskog prvoligaša u kojem nije bilo Simone Tančić, Miljane Djordjević i Saške Antić uspevao je u prvom poluvremenu da se suprotstavi odličnoj ekipi iz Zaječara. Naš tim je, očigledno, ostao bez golmana, Zdravković se vratila u Prokuplje, a Katarina Dinčić preselila se u Beograd i braniće za Voždovac. Pirot je napustila i najbolja rukometašica Danijela Kričak što je veliki hendikep. Uz to odsustvo Simone Tančić i Miljane Djordjević, dve standardne rukometašice, takodje se i te kako osetilo!

Nina Tošić, trener našeg tima u igru je uvodila i najmladje rukometašice koje, naravno, nisu uspevale da se suprotstave ekipi koja će ove sezone igrati u Evropi.

Na ovoj utakmici Gergana Grozdanova pokazala je da će biti stub pirotske ekipe, a odlične igre najavila je izuzetno talentovana Jelena Stojanović, koja bi u narednoj sezoni trebalo da bude veoma značajna u napadu za naš tim!

*Sestre Jovanović i golman Anastasija Stoilkov