Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 07.09.2019. | objavio Plusonline

0

OŠ “8. septembar” slavi 58 godina rada; Dodeljene nagrade učesnicima literarnog i likovnog konkursa

Osnovna škola „8. septembar“ ove nedelje obeležava 58 godina postojanja i rada. Tim povodom održane su brojne aktivnosti u školi, a pripremljena je i priredba koju će pogledati svi učenici škole i gosti na Svečanoj akademiji.

S obzirom da su prethodnih dana održani likovni i terarni konkursi i sportska takmičenja, danas je u školi organizovana dodela nagrada učesnicima literarnog i likovnog konkursa.

Direktorka Olgica Najdanović u izjavi za medije rekla je da, kada se osvrnu na prošlu godinu, zadovoljni su postignutim rezultatima što im je podstrek i motivacija za dalji rad. Ovom prilikom direktorka škole je pomenula projekat „Povezane škole“ u okviru koga će „8. septembar“ dobiti izuzetno brz internet što će unaprediti njihov rad, a takođe dodala i da su od resornog ministarstva dobili sredstva za opremanje učionica novim nameštajem čime su još više poboljšali uslove za rad u školi.

Svečana akademija povodom Dana škole biće održana sutra, 7. septembra, u sali Doma kulture sa početkom u 19 časova.

Tagovi: , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline