Održana Konferencija za medije Radničkog. Poruka: U Pirotu nema bodova za protivnike!

06. septembar 2019. 09:30 Sport Pirot Plus Online

Danas je u prostorijama Radničkog, to su one na Zatvorenom bazenu, održana Konferencija za novinare, uoči nedeljne utakmice sa ekipom Budućnosti iz Dobanovca. Starim znancem Piroćanaca od pre neku godinu.

Kako želimo da poštujemo trud Marka Vidojevića i Strahinje Petrovića, naš novinar bio je na KZN. Naravno da poziv nismo dobili, ali smo saznali "iz naših izvora".

Kako se radi o dogadjaju kojem prisustvuje osim našeg novinara, još samo jedan novinar koji profesionalno prati Radnički i razume fudbal ostali drže mikrofone, to uveliko razmišljamo kako dalje. Naša praksa je da pratimo treninge Radničkog kada smo u situaciji i da na dva – tri dana pre utakmice uradimo najavu, snimajući detalje sa treninga i izjave Marka Vidojevića i nekoliko igrača.

Ono što je pozitivno, kada su naši odlasci na Stadion u pitanju je i to, da u poslednje vreme vidimo pomenutog novinara tv i valjda je dopisinik sportskog lista, kako dolaze na Stadion u vreme treninga.
Lepo, posle kritike o korovu na Stadionu i reagovanja, ovo je još jedan detalj, koji ističemo. Dakle, samo se na licu mesta može dobiti prava informacija. Na teren kolege, tamo je život.

I još jedan utisak, interesantno, ili zabrinjavajuće, da treninzima Radničkiog, osim lekara i fizioterapeta ne dolaze tehnička lica KOJA PRIMAJU PLATU u Klubu i predsednik koji je VOLONTER. Tamo je život uoči utakmica! Fudbaleri vole kada ih posećuju ljudi iz Kluba!

Njih, medjutim nema, pa nema!