Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 28.05.2019. | objavio Plusonline

0

Održan konstitutivni sastanak Socio-ekonomskog saveta Grada Pirota

U prostorijama Ugovorne okružne privredne komore Pirot danas je održan konstitutivni sastanak Socio-ekonomskog saveta Grada Pirota. Tom prilikom izabrani su članovi saveta i predsedavajući. U narednih godinu dana sednicama će predsedavati gradonačelnik Vladan Vasić.

U izjavi za medije Vladan Vasić je rekao da Socio-ekonomski savet grada predstavlja telo koje treba da uspostavi još bolji vid socijalnog dijaloga svih strana koje u njemu učestvuju – javne uprave i njenih javnih preduzeća, unije poslodavaca i sindikata. Vasić je istakao da će Gradska uprava slušati inicijative sindikata i poslodavaca u cilju unapređenja njihovog rada.

Rodoljub Ćirić, predsednik Samostalnog sindikata Grada Pirota, izjavio je da u sindikatu očekuju da sve njihove incijative, koje su do sada sami pokretali, Socio-ekonomski savet podrži i dostavi Socio-ekonomskom savetu Republike Srbije, posebno kada su u pitanju njihove inicijative o minimalnoj ceni rada i izmene zakona o penziskom i invalidskom osiguranju.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline