Novi tim KMF Pirot u drugom poluvremenu "pregazio" Sremce!

22. septembar 2018. 10:00 Sport Pirot Plus Online

Druga futsal liga

2.kolo

Hala Kej

Pirot : KMF Pirot - Deus (Sremska Mitrovica) 6:2 ( 1:2)

KMF Pirot: Ilić, Ristić, Krstić, Pešić, Simonov, Pejčić, Colić, Kostić, Velev, Filipović, Nikolić, Ilijev, Džunić, Cvetković

Strelci Krstić u 10.i 25.min. Pešić u 23. I 39.min. Ristić u 20.min. Pejčić u 33.min. za KMF Pirot . Stojčević u 4. Min. I Lazić u 18.min. za Deus .

Sudije Oliver Nikolić i Ivan Stanković Niš, Goran Radilović (Prokuplje)

Milan Tošić, predsednik KMF Pirot i osnivač ovog Kluba sa saradnicima imao je mnogo posla tokom ovog leta. Najpre da se odupre pokušaju da neki od bivših igrača naprave ,,puč ,, i smene legalno rukovodstvo u čemu je uspeo bez većih problema. Tošić i njegovi saradnici trebalo je da formiraju novi tim, jer je nekoliko fudbalera, koji su podržali ,,puč,, napustilo Klub, da pronadju trenera i krenu u pripreme !

Ako je suditi po prvoj utakmici u Hali Kej, Tošić i njegovi saradnici su u svemu uspeli. Marko Kostić, internacionalac, koji je igrao futsal u susednoj Bugarskoj, preuzeo je tim kao trener, ali će i dalje igrati za ekipu. Dovedeno je nekoliko fudbalera, koji igraju u ekipama Tanasko Rajić , Jedinstvo i Balkanski i nekoliko mladih igrača koji će se kroz treninge i utakmice ,,kaliti,, .

Ovako sklopljen, novi tim, ,,tražio je igru,, u prvom poluvremenu i u tome nije uspevao. Gosti su prvih 20.minuta završili vodjstvom.

U drugom delu novi tim KMF Pirot, predvodjen iskusnim Markom Kostićem, Dušanom Krstićem, Milošem Pejčićem , Slobodanom Ristićem i već dokazanim fudbalerima Branislavom Pešićem, golmanom Vojom Ilićem, Milošem Simonovom... ,,pregazio,, je goste i napunio im mrežu.

U drugom delu pirotski tim delovao je izuzetno dobro i prema prikazanoj igri u nastavku, ako se ovako nastavi biće ozbiljan kandidat za gornji deo tabele.

Sudjenje za svaku pohvalu, sve čestitke arbitrima za besprekorno ,,vodjenje,, utakmice.