Ne može KMF Pirot da pobedi, kada se na gostovanje ide "bez pola tima" !!! Krivci ćute i likuju!

24. mart 2019. 19:58 Sport Pirot Plus Online

Druga futsal liga


17.kolo


Beograd : Ekonomist – KMF Pirot 1:0 (1:0)


KMF Pirot: Marko Despotović, Nemanja Nikolić, Miloš Simonov, , Marko Kostić, Milan Marković, Slobodan Ristić Darko Bogdanović, Djordje Djordjević, Veljko Ćirić ,Nemanja Brunčić.


Strelac Dimitrije Mihić u 2.minutu


Sve vam je jasno kada pogledate sastav tima, kada pogledate kada je gol primljen. Sve vam je jasno. Dok je ekipa KMF putovala ka Beogradu, Dušan Krstić, najbolji pirotski igrač, igrao je za Jedinstvo, za Jedinstvo su u isto vreme igrala i braća Filipović. Tako, iako ulože maksimum truda, koliko su ovi momci uložili, ne može da se pobedi i ekipa sa kojom naš tim "bije bitku" za opstanak. Nije bilo ni Miloša Pejčića. Ima ih još! Kada detaljišete, videćete da je više igrača ostalo u Pirotu nego što je putovalo za Beograd.


I uvek mi bude krivo, kao Piroćancu, koji iskreno želi da nam klubovi budu organizovani, da postižu dobre rezultate, da se uspostavi red, da postoje svi uslovi, kadrovski i drugi za dostojanstvene nastupe. Kad toga nema, onda ste neraspoloženi, onda tražite razloge, krivci se obično sakrivaju i mi nastavljamo dalje. Nikom ništa, svi ćute a "karavni prolaze"i niko se ne pita zašto je tako. Lepo reče danas Marko Popović trener "Tanaska" , da u ovim amaterskim uslovima , Pirot ne može da okupi dva kvalitetna zonaša, jer su ljudi na poslu, u školi, na fakultetu. Okupe se , ako se okupe , za utakmicu.

Tako je i u malom fudbalu. Ne hajem više za bilo kakve uvredljive poruke onih koji razbijaju sve dobro pirotsko, posebno u sportu. Dva kluba malog fudbala u Pirotu jednostavno ne mogu da postoje. I onda su Milan Tošić i Marko Kostić prinudjeni da traže igrače u Beloj Palanci (srećom momci su super), medju igračima velikog fudbala, da kalkulišu kada da igraju, da se ne poklope sa Tanasko Rajićem i Jedinstvom itd. Itd.


Slogan jednog poznatog Portala je "Ako vam je dobro onda – ništa"! Da ako ste rasturili KMF baš vas briga, onda ništa! NE ONDA – NEŠTO! Na odgovornost. Vaš idejni vodja, svi koji su ime stekli u KMF i zahvaljujući tome ušli u veliku fabriku da rade - SKLONITE SE, radite nešto drugo, ne "muvajte" se i ne smetajte sportu, jer tako ne može dalje.


Kada se bude shvatilo sve što stalno pišem biće kasno, ako već nije ! A šta ćete mislite o meni i mojim tekstovima vi koji rušite, baš me briga! Ionako ste se već obrukali!


Da kažem JAVNO kako se finansirate !?


Dekretima, naredbama !!!? Da kažem!!!??