Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 07.10.2019. | objavio Plusonline

0

U Toplom Dolu sukob meštana i pripadnika “Odbranimo reke Stare planine” i radnika investitora Dragana Josića. Ima povredjenih! Policija i Hitna pomoć na licu mesta!

U Toplom Dolu je u ranim jutarnjim satima došlo do sukoba meštana i organizovane grupe ljudi koja dežura na mostu i prilazima Toplom Dolu sa radnicima  investitora koji su došli u selo s namerom da ograde mesto gde će biti gradilište.

    Prema informacijama koje smo dobili od Dragana Josića investitora,  njegovi radnici su napadnuti kamenicama, dva radnika su dobili povrede glave. Investitor Dragan Josić je pogodjen u glavu  i zadobio u samoodbrani  težu povredu ruke.

    Zoran Stojanović Skansi rekao nam je da su dve grupe radnika, ali i obezbedjenja investitora probili barikade na ulazu u selo  u pokušaju da istovare gradju kako bi ogradili gradilište. Medju meštanima i pripadnicima “Odbranimo reke Stare planine” ima takodje povredjenih. 

    Sukob je trajao nekoliko sati. Pipadnici Policije,  kojih je bilo u mnogo manjem broju u odnosu na sukobljene strane, pokušavali su da  zaustave sukobljene strane.

    Poslednja informacija, tekst pišemo oko 10,30, da su  se vozila Hitne pomoći uputila prema Toplom Dolu.

Intervencijom Policije radnici i obezbedjenje, kao i investitor Dragan Josić, oko 11 časova napustili su Topli Do i uputili se ka Babinom Zubu. Meštani nisu dozvolili da napuste selo putem ka Pirotu. 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline