Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 26.10.2017. | objavio PlusonlineAdmin

0

NAJNOVIJA VEST !!! Nezvanično saznajemo : Kompanija Miroglio groop Italija jedina od četiri zainteresovana kupca uplatila depozit od 126.200.000 dinara! Eduardo Miroljo ( Mirolglio), vlasnik, već boravio u Pirotu !

Da li će šesti pokušaj prodaje nekada jugoslovenskog tekstilnog giganta biti uspešan ? Da li će , treći po redu privatni vlasnik ove nadaleko poznate konfekcijske kuće,  biti  bolji  od prethodnika?  Naša informacija koju smo objavili ovih dana , a kojiu su preneli vodeći srpski listovi i agencije , najverovatnije , biće, kao i sve do sada, tačna!

     Prema informacijama  bila su četiri zainteresovana kupca ,   dva iz inostranstva i dva iz Srbije.  Kako nam je rekao naš izvor, kada se pojavila italijanska firma, ostali potencijalni vlasnici Prvog maja odustali su od kupovine

    Podsećamo trebalo je uplatiti  126 miliona i 200 hiljada dinara. Procenjena vrednost imovine Kompanije je oko 631 milion, a početna cena je dvesta miliona dinara.

      Prema našim saznanjima Miroglio groop  ima svoje fabrike širom sveta. Od prošle godine  kupio je i fabriku u Slivenu, a vlasnik je 51 posto dimitrovgradske Slobode.   Vlasnik je i jedne od najvećih vinarija  Italiji. Kompanija  radi i u drugim oblastima biznisa.

    Posle obilaska AHA Mura  Prvi maj,  Eduardo Miroljo izjavio  je  , da će , ukoliko  bude vlasnik Prvog maja, zaposliti oko 1000 radnika i raditi žensku i mušku konfekciju. U planovima je i kupovina proizvodnih pogona koji su u vlasništvu Industrije odeće Prva maj AD.

   Zvanično nadmetanje je u petak u 12. časova

http://www.mirogliogroup.com/it/ 

    Evo još nekih osnovnih detalja o verujemo budućem vlasniku AHA Mura prvi maj.

Osnovana u Albi 1947. godine, Miroglio Tektile posluje sa tri proizvodna postrojenja u sektorima: tkanine, prediva, transfer papir i tehnički filmovi. Ulaganja u tehnološka istraživanja i inovacije u poslednje tri godine su iznosila više od 30 miliona evra, što je doprinelo da Miroglio Tekstile bude jedan od glavnih evropskih igrača.

Garancija za proizvodnju štampe koja je u potpunosti sledljiva i proizvedena u Italiji

Italijanska kreativnost, dizajn i knov-hov.

Istorijsko nasleđe preko 50.000 obrazaca

Izrada preko 3.500 šablona godišnje

Proizvodni kapacitet preko 50 miliona metara godišnje

Prilagođavanje usluge, sa šansom da prilagodite kreativnost i veličinu šablona u skladu sa potrebama kupaca

Servis, štampa i brzina isporuke

Velika briga o društvenoj odgovornosti i pitanjima ekološke održivosti

Godine 1976. Miroglio Grupa je stvorila novu poslovnu jedinicu, s ciljem istraživanja sveta transfera. Tada je Sublitek rođen, danas jedna od najrelevantnijih kompanija u svetu tehnologije prenosa, zahvaljujući kojoj Miroglio Tekstile sada može prevesti bilo koji uzorak ili dizajn na papiru i filmu, obogaćujući materijale kao što su: tkanina, koža, PVC, aluminij i čelik (COILS).

Miroglio prediva

Osnovana 1981. godine kako bi zadovoljila potrebe Grupe, filijala prediva se brzo razvila i postala lider na  svetskim  tržištima. Oblast je specijalizovana za preradu pamučnog prerađenog prediva čija proizvodnja se obavlja u tuniskoj fabrici Boumerdes.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline