Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 25.10.2017. | objavio PlusonlineAdmin

0

Miroljub Dimitrijević, stečajni upravnik: četiri firme su otkupile dokumentaciju, medju njima i italijanska firma Miroglio!! Dan “D”- 27.oktobar!

Juče smo eksluzivno objavili vest da je poznata italijanska firma Miroglio zainteresovana za kupovinu AHA Mura Prvi maj.

  (Tu vest preuzela je E kapija, ali i Tanjug, ne znamo iz čijeg pera, pretpostavljamo ko u Pirotu “pozajmljuje” tudje vesti i šalje ovoj Agenciji, a vest je objavio i Blic, napisavši da su  “autori” vesti Tanjug i Plus online.  Za razliku od drugih, mi ne tužimo i ne  tražimo 2.500.000 dinara za deset slika objavljenih na Portalu. Naše vesti “ofarbane” šalju se na sve strane. Toliko o tome. Nije prvi put i neka im je).

 Ono što je eksluziva i što želimo da objavimo, kako bi potvrdili jučerašnju vest da je i firma Miroglio iz Italije zainteresovana za AHA Mura Prvi maj, je sms poruka koju nam je poslao Miroljub Dimitrijević, stečajni upravnik, na čemu se zahvaljujemo !

…………………………………………………………………….

Gospodine Paunoviću, četiri firme otkupile su prodajnu dokumentaciju-među njima je i poznata italijanska firma Miroglio . Nadam se uspehu u ovoj prodaji. Molim za strpljenje do petka. Sve ostale informacije dobićete 27.10.-nakon javnog nadmetanja.Poštujmo pravila! Pozdravljam Vas! Miroljub Dimitrijević, stečajni i upravnik AHA Mura Prvi maj.

………………………………………………………………………

   Dakle, ipak ćemo morati da sačekamo još nekoliko dana!  Nadamo se da će ŠESTA PRODAJA  AHA Mura Prvi maj, konačno uspeti!

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline