Nađi Antić zlatna a Dijani Bogojević bronzana medalja

31. mart 2014. 07:00 Sport Pirot Plus Online

Ovog vikenda u Nišu je održan medjunarodni turnir "Kineziz-Medijana kup".Na turniru je učestvovalo 263 takmičara iz Srbije,Grcke,Makedonije i Bugarske.Učestvovali su poletarci, mlađi pioniri i stariji pioniri. Iz Judo kluba Pirot Nadja Antić je u konkurenciji poletaraca osvojila zlatnu medalju a kod starijih pionirki Diana Bogojević je osvojila bronzano odličje.

“Moram da naglasim da je turnir odlično organizovan sa velikim brojem kvalitetnih takmičara u svim kategorijama. Ostali takmičari su turnir odradili odlično. Četiri takmičara u konkurenciji pionira borilo se za bronzu: Aleksa Petrović,Vuk Nikolić, Luka Todorović i Nikola Manić. Đorđe Todorović je svoju borbu izgubio u "zlatnom bodu" dok je Veljko Denčić ovog puta ostao bez odličja i u njegovoj kategoriji je bilo dobrih takmičara i veoma ozbiljnih borbi.On je na ovom turniru promenio težinsku kategoriju što se verovatno odrazilo da se ovog puta ne vrati sa medaljom. Moram da pohvalim sve takmičare jer su ostavili srce na tatamiju i pokazali kako se bori za svoj klub i grad.”-kaže Dragan Zdravković trener u Klubu

Sledeće takmičenje je za tri nedelje u Boru, to je ujedno i poslednja provera pred kvalifikacije za prvenstvo Srbije za mladje i starije pionire.