Na sednici Skupštine KK"Pirot" pozitivno ocenjeni rezultati prvog tima, aktivnosti rukovodstva i rad trenera mladjih selekcija !

09. septembar 2019. 09:00 Sport Pirot Plus Online

Krajem prošle sedmice održana je redovna Skupština Košarkaškog kluba "Pirot". Na sednici Skupštine usvojeni su izveštaji o radu, finansijski izveštaj (završni račun) i izveštaj Nadzornog odbora za 2018. godinu.

Predsednik Kluba Dušan Dimitrijević, ocenjujući protekli period, zahvalio je saradnicima sa kojima je predvodio Klub, rekavši da je rukovodstvo uložilo maksimalan trud da obezbedi sve uslove za takmičenje.

Dimitriojević je istakao da u klubu posebno poštuju brigu Gradske uprave koja odvaja najveći iznos sredstava. Pored toga vredni članovi Uprave i prijatelji uspeli su da obezbede dodatna sredstva za nesmetan rad.

Posebno je pohvaljen rad prvog tima, zalaganje košarkaša i njihov pozitivan odnos prema Klubu i gradu.

Dimitrijević je ocenio da je briga o mladjim selekcijama bila na zavidnom nivou, da u Klubu trenira oko 150 mladih igrača sa kojima vredno radi deset trenera.

Bilo je diskusije o raznim temama jer je ovogodišnja sednica bila jedna od retkih kada nije bilo usvajanja bilo kakvih značajnijih odluka vezanih za funkcionisanje kluba.

Saša Vasić, predsednik Skupštine Kluba i predsedavajući zahvalio je svima koji su doprineli uspešnom radu Kluba.