Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Dimitrovgrad

Objavljeno 19.07.2016. | objavio Plusonline

0

Na Dimitrovgradskom sportskom letu danas je atletski dan. “Kad nema tartana dobra je i šljaka” i tradicionalna Manifestacija “Jump”!

Na Dimitrovgradskom sportskom letu sve je  interesantnije. Igraju se prve utakmice na Turniru u malom fudbalu, a danas je atletski dan .

Najpre će se na atletskoj stazi Gradskog stadiona održati Miting pod nazivom “Kad nema tartana, dobra je i šljaka” a potom će uveče biti održan Tradicionalno takmičenje Jump. Atletičari iz Bugarske i Srbije nadmetače se u skakačkim disciplinama.

Vasil Andrejev, direktor Sportsko-turističkog centra zadovoljan je dosadašnjim dogadjajima.

Manifestacija za sada ,,ide,, dobro. Dolazi veliki broj gledalaca, u toku su utakmice prvog kola koje privlače pažnju s obzirom da su ekipe podeljene na profesionalce i amatere. Nadmeću se i najmladji.

Danas nema malog fudbala. Na programu je atletski dan. Organizator je Atletski klub Železničar, a mi dajemo logističku podršku. Očekuje se dolazak atletičara iz Bugarske, a najavljeno je i učešće atletičara iz Pirota, Leskovca, Niša i  Dimitrovgrada.

Evo i rezultata dosadašnjih utakmica . 

Rezultati 4.dana:

 
Mladji pioniri:
 
Sur OAZA – Kukurigu siti  0:0
 
Stariji pioniri:
 
Mlekara HRANKO – Joksina mala  0:1
 
 
Tradicionalni turnir 2 kolo grupa D:
 
Zahir Sofija – MFK Bulgari    6:3
 
Tradicionalni turnir 2 kolo grupa B
 
Hepiness – FK Zeljusa    3:6
 
Pozivni turnir 2 kolo:
 
Fiesta Matlex – Stovariste Stojanovic  2:4

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline