Mlada odbojkašica Mila Đorđević, Piroćanka, u seniorskoj reprezentaciji u Ligi nacija. Ekskluzivne fotografije iz Tokija

12. jun 2019. 21:00 Sport Pirot Plus Online

Zoran Terzić, prvi trener ženske seniorske reprezentacije Srbije, saopštio je širi spisak (32) igračica za II Ligu nacija 2019. Među dobro poznatim imenima srpske, ženske odbojke nalazi se i ime mlade Mile Đorđević, Piroćanke, koja sa uspehom igra za beogradsku Crvenu Zvezdu.

Na glavnoj slici MILA ĐORĐEVIĆ broj 23

Naša reprezentacija u okviru IV vikenda od 11. – 13. juna, igra u 15. grupi, u Tokiju u Japanu, sa domaćinom, Brazilom i Tajlandom.

Poslednji, V vikend će se odigrati 18 – 20. juna, a Srbija će igrati u 18. grupi u Ningbou. Pored Kine, rivali Srbiji biće Nemačka i Bugarska.

Danas su naše devojke izgubile od ekipe Japana, pred 8.000 gledalaca. Direktan prenos svih utakmica na Sport klubu.

Podmlađeni sastav seniorki Srbije pružio je juče odličan otpor gotovo kompletnom i daleko iskusnijem Tajlandu. Izabranice Branka Kovačevića bile su ravnopravan rival tokom većeg dela meča, a njihovo neiskustvo u ovakvim utakmicama videlo se u završnicima sva tri seta.

Mila Đorđević je rođena 20.04.1998. god. u Pirotu. Visina: 181 cm. Pozicija: Tehničar Smeč: Blok: ... U Crvenu zvezdu je došla iz Pirota kao učenica prvog razreda srednje škole. Mila već dve godine igra u prvoj ekipi Crvene zvezde.

foto Mila Djordjevic , eksluzivno iz Japana za Pirot Plus online