Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 09.11.2019. | objavio Plusonline

0

Miša Lakić, poznati košarkaški trener : Kari je u pravu, NBA je biznis! Mladi se sve manje interesuju za sport, naravno i košarku!

Odavno čekam priliku da razgovaram sa njim. Čovek koji je kako se to kaže “sav u košarci”, dugogodišnji trener i vlasnik KK “Beovuk”. Bilo je malo vremena za sve ono što sam želeo da ga pitam. Miša Lakić je poznati i priznati trener u srpskoj, ranije i jugoslovenskoj košarci. Poznat je kao stručnjak koji se ne libi da javno kaže šta misli. Veoma često kritikuje rad u Savezu, poklanja veliku pažnju mladjim kategorijama.

Slobodno mogu da kažem da je KK Mega kasnija kopija Beovuka. Razlika je u tome što je prvi čovek Mege, Miško Ražnjatović u prilici da kao svetski priznati menadžer, brinući o košarkašima, talentovane dovodi u Megu, a potom “šalje u svet”.

  U prilog  priči o Miši Lakiću i njegovom poimanju košarke idu i podaci da u mnogi poznati košarkaši rasli “pod njegovom rukom“.

 Da nabrojim : Dejan Milojević, Vladimir Štimac, Nikola Miković, Stefan Fundić, Aleksandar Glintić…

    Zahvaljući dobroj saradnji sa KK Pirot i velikom prijateljstvu sa poznatim Piroćancem Dr Mićom Vidanovićem, Beovuk svakog leta učestvuje na Memorijalnom turniru “Zvonko i Bane“.

  Miša Lakić je  utakmicu Pirot – Beovuk u Hali Kej gledao u društvu Dušana Dimitrijevića, predsednika KK Pirot.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline