Miroslav Lilić: Turnir u Naselju Tanasko Rajić, kvalitetno takmičenje, dobra zabava, ali i finansijska podrška Klubu!

13. avgust 2018. 11:45 Sport Pirot Plus Online

Ovih dana završena je, po broju posetilaca, najveća spportska manifestacija ovog leta. Prema procenama organizatora oko 20.000, što ljubitelja malog fudbala, ali i komšija iz Naselja Tanasko Rajić, provodilo je večeri na Stadionu kraj Kasarne.

Na kraju su podeljene nagrade najboljima u konkurenciji mladjih juniora i juniora i seniora.

Poseban detalj ovog Turnira, da su podmladjene ekipe igrale u finalu, favoriti su poraženi i igrali meč za treće mesto.

Osim nastojanja da organizuje dobar Tutrnir, pravi sportski doživljaj i posetiocima omogući dobru zabavu uz sendviče, mekike, pivo i sokove, organizator, Mesna zajednica i Fudbalski klub Tanasko Rajić, nastojali su da ova Manifestacija, koja je više od sporta, obezbedi novčana sredstva koja će pomoći FK Tanasko Rajić da se nadmeće u Zoni Jug.

Miroslav Lilić, jedan od organizatora i predsednik MZ Tanasko Rajić i Milan Rančić, predsednik Fudbalskog kluba Tanasko Rajić uložili su sa saradnicima, maksimalan trud kako bi Turnir protekao u najboljem redu.

Ova Manifestacija postala je zaštitni znak ove Mesne zajednice i Kluba , okuplja entuzijaste iz Saveta Mesne zajednice i Kluba, što pokazuje izuzetan pristup ljudi postojanju Kluba, ali i renomeu Mesne zajednice.

Turnir je podržala Gradska uprava, kao i veliki broj sponzora koji su, pored ostalog, obezbedili brojne nagrade.