Marko Vidojević kompletirao ekipu za Prvu ligu!! Promocija u sredu u Pirotu!

23. jul 2019. 10:30 Sport Pirot Plus Online

Trening utakmica (5)

Pirot Radnički – Jedinstvo Bošnjace

Sreda, 24 jul

Stadion kraj Nišave, 17,30 h

Radnički je ovog leta u centru pažnje. S pravom i iz više razloga. S obzirom da su ti razlozi veoma značajni, pokušali smo da skrenemo pažnju. Reagovanja nije bilo. Skupštine nema, nema Uprave, ima predsednika, nema sportskog direktora, ima administrativaca, birokratije u hladu kancelarije i ima fudbalskog pogona.

Ovih dana se "iza zavese" razgovaralo o nekim kadrovskim rešenjima. Pošto nam je rečeno da smo "izabrali predsednika" a zaista nismo, pošto se birokratija oglušuje o civilizacijske poruke da moraju da se poštuju norme ponašanja, već i dalje rade po svome i dele medije, pošto je jedino Boban Tolić poslao radnike Komunalca da "ošišaju" živu ogradu i sakupe košenu travu sa terena, a Gradski stadion u nekim delovima i dalje liči na ledinu, svlačionice, večeraj i ostalo netaknuto, zaista smo odlučili da se manemo tih priča, jer očigledno ti ljudi teraju sami sebi inat, nesvesni da ne vide dalje od nosa i nemaju elementarno znanje o tome šta je čisto, uredjeno, a šta haos.

U svemu, najvažnije je da fudbalski deo naporeduje !

Čini se, od Jagodine naovamo, sve je krenulo baš – prvoligaški. Ekipa se komponuje, sva mesta su "popunjena" sa po dvojicom fudbalera, najmanje, igra sve bolja, što nam daje nadu da će i ovo kako je sada, a dobro je, biti još bolje.

Kako nam je Marko Vidojević jedini izvor, predsednik je na odmoru, birokratija je postala saradnik jednog "portala" to nam već postaje neprijatno da trenera Radničkog zovemo za svaku informaciju. On je ovih dana u tri uloge, trener, "sportski direktor" i "predsednik"!! Tako se bar ja šalim, a verujte da je tako.

U čemu je tajna uspeha . Snimio sam detalje sa treninga. Kako to rade fudbaleri i kako to radi Marko.

U želji da vam , konačno predstavim, sve novajlije juče sam pre treninga, u dogovoru sa Vidojevićem "svemogućim" bio na Stadionu. Evo momčina koji su odlučili da deo svoje fudbalske karijere provedu u Pirotu igrajući za naš Radnički.

Rastko Šuljagić, golman

Nemanja Spasojević, odbrambeni fudbaler

Marko Milenković, "vezni" igrač

Strahinja Petrović, "vezni" igrač

Uroš Mirković, "vezni" igrač

Lazar Manić, "vezni"igrač

Aleksa Kostić Milutinović napadač, bonus

Mitar Radivojević, napadač, bonus

Konstantinos Galeadis, napadač, bonus

Nedostaje centarfor Miloš Bajić, koji je igrao protiv Jagodine i bio strelac gola. Juče je stigao i štoper iz Beograda Danilo Aleksić, a na probi je i Abdu Fajej, bonus, fudbaler Napretka iz Kruševca .

Ove fudbalere imaćete priliku da vidite u sredu u petoj trening utakmici. Radnički se sastaje sa Jedinstvom iz Bošnjaca.

Nedostajaće jedino kapiten Filip Tolić, koji je posle povrede počeo s laganim treninzima !

U subotu i nedelju će biti odigrane dve utakmice. Fudbaleri koji će u nedelju imati manju minutažu u meču sa Dinamom u Vranju, igraće u subotu protiv niškog Sindjelića.

P.S.

Ponovo !

Čovek, ako želi da radi pošteno posao, uvek će naići na teške likove. Moram da se izvinim, mada se to nije dogodilo kada su u pitanju mnogo poznatiji fudbaleri s karijerom, koji su ovog meseca, takodje došli u Radnički, što vest nemamo!

Naime, činovnik s kravatom samoorganizovao je tajno potpisivanje ugovora sa malim Grkom (dečko nije "krivičan") slikao ga je onaj mali potrčko s torbicom, verujem, i poslao uz svoj "dirljivi" tekst portalu, za koji inače tako revnosno izveštava i daje "stručne analize" utakmica.

Ovakav incident, ne pamti se, ali je eto moguć, kad u ovom trenutku u voljenom Klubu, gde "miševi" ovi sitni, gmizavi, kolo vode !