Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 25.10.2019. | objavio Plusonline

0

Marko Spasić: Kraljevačka Sloga je protivnik za respekt, ali spremni smo da nastavimo pobedničku seriju

Košarkaši Pirota ovog vikenda dočekuju ekipu Sloge iz Kraljeva. Ovo je vrlo važna utakmica i očekuje se da ljubitelji košarke uzvrate, da Hala Kej bude puna jer nije svejedno da li će se Pirot posle četvrtog kola naći u vrhu tabele.

Povodom predstojećeg meča danas je u prosotorijama Kluba održana konferencija za novinare. Tom prilikom trener Marko Spasić rekao je da dolazi kvalitetna ekipa koja trenutno ima jedan poraz. Spasić dodaje da znaju odakle im najviše opasnosti prete jer Sloga ima dosta dobrih pojedinaca.

Košarkaš Dušan Filipović, jedan od naših najboljih strelaca, kaže da svi koji prate košarku znaju ko je ekipa Sloge, ali nada se da će odigrati kao u Beogradu. Filipović je pozvao publiku da dođe i da ih podrži.

Prema rečima trenera Marka Spasića biće ovo zanimljiva utakmica koja se igra u subotu, 26. oktobra, od 19.30 časova u Hali „Kej“.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline