Marko i Martin: U Zemunu smo im našli “lek”, “prepisaćemo” im i u Pirotu!

29. mart 2019. 11:00 Sport Pirot Plus Online

Druga liga

24.kolo

Pirot: KK Pirot – KK Zemun Fitofarmacija

Hala Kej

Subota, 30. mart, 19,30 h

Bilo je tako, kako je bilo. Pirot je poražen prošle subpote u Nišu od Konstantina posle produžetka. Da ironija bude veća, košarkaši našeg tima mogli su još u regularnom toku da osvoje bodove. U produžetku poraženi su u poslednjoj sekundi.

Taj bod koji je ostao u Nišu, Markov tim svrstao bi na deobi od 4. do 6. mesta. Ovako naši su u grupi od tri tima koji su "sišli" od 7. do 9. mesta.

Zemunci se nalaze u toj grupi, posle serije dobrih mečeva. Bili su u borbi za opstanak, sada su nešto mirniji. Podsećamo, Pirot je pobedio u Zemunu, našao lek za zemuncem, ako će biti u subotu. Odlični centar Martin Matović prošle subote igrao je i za svog druga, centra Nemanju Mitića, koji je u petak imao veridbu s Piroćankom. Polako, ovi momci postaju pirotski zetovi. Ima još kandidata. Čestitamo!

Četvrtkom se zbog nastave u školi , trenira u dve grupe. U drugoj su ostala četvorica. ,,radio ,, se šut. Dok smo snimali, Dika i Stanko, pun ili su kođš. Bilo bi dobro da tako bude i u subotu.

Marko Spasić, trener našeg tima, kao i uvek, prpotivnika ima u ,,malom prstu,,. Sve se zna, samo da se još odigra ,,po njegovom,, Zemunci igraju agresivnu košarku na ivici faula. Treba naći ,,lek,, i ovoga puta !

Video prenos utakmice možete pratiti OVDE

Sledeće kolo