Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 10.04.2019. | objavio Plusonline

0

Marija Vasić: Centar za socijalni rad u Pirotu lider u regionu po realizaciji u socijalnoj zaštiti; Nastavljamo projekat vaspitnih naloga

U Centru za socijalni rad juče je sprovedena eksterna supervizija. Tom prilikom prisustvovali su predstavnici iz sedam centara za socijalni rad i Republičkog zavoda za socijalnu zaštitu.

Direktorka Centra u Pirotu, Marija Vasić, kaže da je to dobar vid međusobne razmene informacija i problema u radu i da su zadovoljni kako je sve prošlo jer i dalje važe za jedan od centara koji je lider u regionu po realizaciji u socijalnoj zaštiti.

Kada su u pitanju ostale aktivnosti, direktorka Centra za socijalni rad kaže da nastavljaju projekat vaspitnih naloga u okviru kojeg zaposlene u Centru očekuju dodatne obuke za uzdavanje vaspitnih naloga maloletnim počiniocima krivičnih dela.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline