Košarkaši Pirota žele da pobedom završe uzbudljivo prvenstvo i bodove poklone najboljoj publici u Ligi!

11. april 2019. 11:00 Sport Pirot Plus Online

Druga liga

26. Poslednje kolo

Subota, 13. april

19:30 h

Pirot: KK Pirot – KK Zdravlje

Danas smo sa Markom Spasićem, trenerom pirotskih košarkaša razgovarali u našem studiju, jer naša ekipa ovih dana, zbog boksa, stalno menja mesto treniranja. Sala Pedagoške akademije, sutra Dimtrovgrad i sve tako do subote, kada će se do 15 časova, verujemo, završiti boks, ukloniti ring i pripremiti teren za poslednji meč ove sezone.

Ovo prvenstvo završava se posebnom utakmicom, kako reče Marko "južni klasik" utakmica pirotskih i leskovačkih košarkaša, koja je uvek bila zanimljiva, neizvesna po rezultatu, ponekad, čak, bilo je i previše uzbudjenja.

Nekako bi bilo pošteno, ako se to tako može reći, s obzirom na nesrećne poraze našeg tima u nekim mečevima u poslednjim trenucima, da Pirot osvoji bodove i "progura" se u gornji deo tabele, gde mu je, s obzirom na sve što se dogadjalo, zaista i mesto. Štaviše, da Markovi momci nisu neke utakmice izgubili "na posed lopte" ne bi bio daleko i plasman u sam vrh.

Prema rečima Marka Spasića, obaveza je njegovog tima da baš iz tih razloga, ali i zbog najbolje publike u Ligi, osvoje bodove i pobedu poklone gledaocima, a samim tim i poprave plasman na tabeli!

Video prenos komšijskog derbija možete gledati OVDE

26.kolo

Rezultati