Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 20.08.2019. | objavio Plusonline

0

Košarkaši Pirota počeli pripreme za novu sezonu! Obradovao ih na treningu, niko drugi, do Nikola Mirotić, NBA zvezda i novi košarkaš Barselone!

Tri najbolje pirotske ekipe po rezultatima u prošloj sezoni u “punom su pogonu”! Fudbaleri Radničkog uveliko igraju za bodove, rukometašice treniraju već desetak dana, a košarkaši su sinoć, ponedeljak 19. avgust, počeli pripreme za novu sezonu.

  Sinoć su se u Hali Kej okupili “stari drugari”. Sanel Mukanović je odlučio da nastavi saradnju, vratili su se Nikola Djonlić i Dušan Filipović, visoki Borko Djordjević (210 cm) karijeru nastavlja u matičnom klubu. Na prvom treningu bili su i košarkaši iz prošle sezone: Matović, D.Djordjević, Stefanović, Stanković. Tu su i talentovani: Vasić, Ignjatović, Radenković

 Pre treninga razgovarali smo sa našim košarkašima.

  U odsustvu Dušana Dimitrijevića, predsednika koji je na odmoru, igračima su se obratili Slaviša Svilarov, raniji predsednik i Marko Spasić, trener prvog tima.

  Pre početka treninga tradicionalno fotografisanje u majicama još jednog sponzora.

   Na tribinama, trening su pratile rukometašice Pirota koje su upravo završile trening. Bila je to prilika za lepu uspomenu!

Martin Matović, Selena i Simona Tančić i  Nikola Djonlić

    Potom je Marko Spasić preuzeo komandu, počeo je prvi trening neka je srećno!

      Pri kraju treninga, veliko iznenadjenje! Košarkaši Pirota bili su čak i zbunjeni. Pojavio se niko drugi do “naš” Nikola Mirotić, jedan od najboljih evropskih košarkaša svih vremena, odnedavno član Karijeve Barselone, zajedno sa svojim prijateljem i zastupnikom za poslove u Pirotu Mohamedom Mohsinom.

  Fotografija kao uspomena, ali i dodatna motivacija za dalji rad!

    Podsećamo da je Nikola Mirotić vlasnik Hotela Star A i kompleksa sportskih terena. Mirotić je dobio od Karija nekoliko dana da dodje u Pirot, da sa Mohsinom završe poslove i naravno odmori u Slavinji, gde zajedno sa bivšim svetski poznatim košarkašem Jadranom Vujačićem, slavinjskim zetom, provodi dane odmora.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline