Košarkaši Pirota počeli pripreme za novu sezonu! Obradovao ih na treningu, niko drugi, do Nikola Mirotić, NBA zvezda i novi košarkaš Barselone!

20. avgust 2019. 12:00 Uncategorized Pirot Plus Online

Tri najbolje pirotske ekipe po rezultatima u prošloj sezoni u "punom su pogonu"! Fudbaleri Radničkog uveliko igraju za bodove, rukometašice treniraju već desetak dana, a košarkaši su sinoć, ponedeljak 19. avgust, počeli pripreme za novu sezonu.

Sinoć su se u Hali Kej okupili "stari drugari". Sanel Mukanović je odlučio da nastavi saradnju, vratili su se Nikola Djonlić i Dušan Filipović, visoki Borko Djordjević (210 cm) karijeru nastavlja u matičnom klubu. Na prvom treningu bili su i košarkaši iz prošle sezone: Matović, D.Djordjević, Stefanović, Stanković. Tu su i talentovani: Vasić, Ignjatović, Radenković...

Pre treninga razgovarali smo sa našim košarkašima.

U odsustvu Dušana Dimitrijevića, predsednika koji je na odmoru, igračima su se obratili Slaviša Svilarov, raniji predsednik i Marko Spasić, trener prvog tima.

Pre početka treninga tradicionalno fotografisanje u majicama još jednog sponzora.

Na tribinama, trening su pratile rukometašice Pirota koje su upravo završile trening. Bila je to prilika za lepu uspomenu!

Martin Matović, Selena i Simona Tančić i Nikola Djonlić

Potom je Marko Spasić preuzeo komandu, počeo je prvi trening neka je srećno!

Pri kraju treninga, veliko iznenadjenje! Košarkaši Pirota bili su čak i zbunjeni. Pojavio se niko drugi do "naš" Nikola Mirotić, jedan od najboljih evropskih košarkaša svih vremena, odnedavno član Karijeve Barselone, zajedno sa svojim prijateljem i zastupnikom za poslove u Pirotu Mohamedom Mohsinom.

Fotografija kao uspomena, ali i dodatna motivacija za dalji rad!

Podsećamo da je Nikola Mirotić vlasnik Hotela Star A i kompleksa sportskih terena. Mirotić je dobio od Karija nekoliko dana da dodje u Pirot, da sa Mohsinom završe poslove i naravno odmori u Slavinji, gde zajedno sa bivšim svetski poznatim košarkašem Jadranom Vujačićem, slavinjskim zetom, provodi dane odmora.